onionek
happy mama
Dziewczyny, a ile tych pieluch tetrowych sie przyda tak naprawde? Czytam, ze aga26ka zakupila 24 sztuki, ja mam chyba ok.10: 8 albo 9..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, a ile tych pieluch tetrowych sie przyda tak naprawde? Czytam, ze aga26ka zakupila 24 sztuki, ja mam chyba ok.10: 8 albo 9..
Dziwczynki jak tam z pieluszkami ,jakie marki kupujecie kurde moj synek mial uczulenie na wiekszosc pieluszek a szczegolnie na ,,pampers,, bo sa perfumowane i uzywalam huggies ,czy ktoras z was kupowala belle slyszalam ze sa dobre a i na stronie
Huggies - Pieluszki - Huggies - supermarket online pieluszki sa prawie o 10 zl tansze niz w sklepach ja zamowilam sobie huggies newborn