reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Dziewczyny, a co myslicie o tym wózku ? Czy ta firma jest Ok, mial ktos z tej firmy wozek?

CONECO WÓZEK V4 CHAMELEON + GRATISY SUPER ZESTAW (1088740688) - Aukcje internetowe Allegro
Moja kolezanka z Niemiec przywiozla go z Polski wyglad ma naprawde super ale zepsulo jej sie kolko , do poki byl na gwarancji kolko wymienili, ale krotko po uplywie gwarancji zepsulo sie drogie kolko( chodzi mi o te przednie) i musi za nie teraz zaplacic 200 zl ( cena z przesylka - poprostu kosmos) Po za tym narzekala przy podjezdzaniu na krawezniki, no i skrzypial. Ale wygladal superowo, i wyposazenie tez mial pelne.

Dziewczyny, a co myslicie o tym wózku ? Czy ta firma jest Ok, mial ktos z tej firmy wozek?

CONECO WÓZEK V4 CHAMELEON + GRATISY SUPER ZESTAW (1088740688) - Aukcje internetowe Allegro

Moja kolezanka z Niemiec przywiozla go z Polski wyglad ma naprawde super ale zepsulo jej sie kolko , do poki byl na gwarancji kolko wymienili, ale krotko po uplywie gwarancji zepsulo sie drogie kolko( chodzi mi o te przednie) i musi za nie teraz zaplacic 200 zl ( cena z przesylka - poprostu kosmos) Po za tym narzekala przy podjezdzaniu na krawezniki, no i skrzypial. Ale wygladal superowo, i wyposazenie tez mial pelne.
wozek na zywo wyglada super ale mojej kuzynce tez kolka sie psuly jakies felerne sa:tak:

Oooo, i widze wysyłak gratis...chyba dzisiaj bede męczyć tatusia, zebysmy zamowili juz ten zestaw. A przewijaka chyba nie ma?Bo patrze zeby jednak byl, bo potem mozna wymontowac, a z szuflada masz racje, utrudnia podchodzenie do łóżeczka, nie ma gdzie stóp włożyc, a i tak tam sie kurzy, wiec co tam trzymac? :-)
Super Kalcha, dzieki za namiary na sprzedawce :-)

To tak przewijak jest znaczy ta nadstawka jest zamontowana. Nie wiem tylko bo nie spytałam pana czy trzeba jeszcze kupić ten wkład.
Co do wózka nie mam pojęcia bo się nie znam oceniając wygląd to ok :)

Mam do was pytanko pewnie uznacie że głupie ale się nie znam zupełnie. Jakie butelki polecacie do karmienia, bo dla mnie butelka to butelka rozumeim różnic między samosterylizującą a normalną ale szczerze ceny są przeróżne firm milion a ja nie wiem do końca na co patrzeć :)

mnie tez bardziej do gustu przypadł Misiu. Ja mysle o szufladzie, bo mam nadzieje cos do niej upchnac. Bo przy dzidzi klamotów troche sie nagromadzi. A kolezanki i siostra maja z szuflada i nic nie mówiły, ze cos utrudnia. Ale okaze sie w praniu;-)

mi też bardziej do gustu miś przypadł, i żyrafka jest chyba na białym tle a miś na ecru, a w takich kolorach mam meble więc też te łóżeczko będę kupowac :)

Saraa - sweterk z tygryskiem rozlozyl mnie na lopatki!!!!!!!calkowicie w moim stylu:)ja tez taki chce!

Kalcha - lozeczko i komoda super!

Beniaminko - co do wozka, ja gdy ogladalam podobne (tzn. z taka owalna rama) na zywo, to byly bardzo duze po zlozeniu!

fajowe zakupy kobietki:)my idziemy skladac moj fotel do karmienia, ktory kupilismy w niedziele i nabiera mocy do dzisiaj:)

Beniaminko wprawdzie nie mam wózeczka CONECO , ale mam tę kołyskę zamawianą na allegro z coneco własnie. Musze przyznac, ze jakosc tej firmy jest przyzwoita, tapicerka porządna i całośc łatwa do złożenia, utrzymania w czystości itd. wiec napewno posłuzy mojej dzidzi i pewnie innym dzidziom tez, jak juz moje wyrośnie.

a jeszcze musze sie koniecznie wam pochwalić, ze wczoraj zrobilismy z mężulkiem wieksze zakupy dla dzidzi, nie dostalismy jedynie wanienki/stelaża takiego jak by nam pasował. A zakupilismy:
rożek
pieuchy tetrowe 24 szt.
okrycie kapielowe z myjka duże
okrycie kapielowe małe
2 butelki avent
2 butelki NUK
2 smoczki do ssania avent
2 smoczki canpol babies
4 grzechotki
gryzaczek wodny
grzebyczek i szczotke do włosów
kosmetyki: puder, oliwke, krem ochronny, krem do pupki, mydełko
kocyk z mikrofibry duzy
szczotke do butelek
mokre chusteczki pampers 12 paczek (była promocja)
pieluszki NEWBORN pampers
garnuszek do podgrzew. mleka
przewijak na komodę
sliniaczki
wkładki laktacyjne 2x60 szt
Resztę bedę wyciągac po córci, ciuszków nie kupuje bo mam pełno jeszcze z metkami,które dostała , ale były juz za małe, wiec zostały nowiutkie. ale sie cieszę, jeszcze kilka rzeczy mi brakuje, ale to juz nie problem, bede pomalutku kupowac. Mąż wybierał wszystko z zapałem i widziałam, ze ma przy tym niesamowita radochę.

a jeszcze musze sie koniecznie wam pochwalić, ze wczoraj zrobilismy z mężulkiem wieksze zakupy dla dzidzi, nie dostalismy jedynie wanienki/stelaża takiego jak by nam pasował. A zakupilismy:
rożek
pieuchy tetrowe 24 szt.
okrycie kapielowe z myjka duże
okrycie kapielowe małe
2 butelki avent
2 butelki NUK
2 smoczki do ssania avent
2 smoczki canpol babies
4 grzechotki
gryzaczek wodny
grzebyczek i szczotke do włosów
kosmetyki: puder, oliwke, krem ochronny, krem do pupki, mydełko
kocyk z mikrofibry duzy
szczotke do butelek
mokre chusteczki pampers 12 paczek (była promocja)
pieluszki NEWBORN pampers
garnuszek do podgrzew. mleka
przewijak na komodę
sliniaczki
wkładki laktacyjne 2x60 szt
Resztę bedę wyciągac po córci, ciuszków nie kupuje bo mam pełno jeszcze z metkami,które dostała , ale były juz za małe, wiec zostały nowiutkie. ale sie cieszę, jeszcze kilka rzeczy mi brakuje, ale to juz nie problem, bede pomalutku kupowac. Mąż wybierał wszystko z zapałem i widziałam, ze ma przy tym niesamowita radochę.

zaszalałas aga

beniaminka z wygladu wózeczek ładny i zgrabny, ale nic wiecej nie pomoge

reklama
Dziewczyny bardzo dziękuję :-) To cenne wskazówki. Kółka w wózku rzecz najważniejsza, dlatego jak takie psujki to wole szukac wózka z dmuchanymi kółkami.
Sama firma coneco jest mi znana, a chociązby własnie te sliczne kołyski :-) Co nie znaczy ze wszystkie produkty sa super.

Aga26tka alescie zaszaleli, wow , zazdraszczam :-D zwłaszcza zapału mężowskiego . No przy niektórych z Was, to ja jestem w lesie :zawstydzona/y::baffled: ;-)

Do góry