reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Ale odjazdowe macie już ciuszki, bujaczki, łóżeczka...ja jeszcze nic. Nadal tylko wanienka ze stojakiem i troche ubranek uzywanych i nowych.

Jestem z siebie dumna !!! Właśnie wreszcie zakupiłam łóżeczko i komodę do pokoju mojej księżniczki :) !!! Ale się cieszę. |Przy okazji jeszcze dla siebie majtki poporodowe i wkłądki laktacyjne :)
Kalcha, jakie kupiłas łóżeczko? Ja zachorowałam na łóżeczko i komode z Drewexu, taka biel z wenge i misiu narysowany. Jeszcze nie zamawiam bo pokoj nie gotowy, ale juz mi slinka sleci, zeby to miec. Mm jedną posciel uzywana z Glucka, i nic wiecej.

Ja dzis też zakupy - wanienkę z termometrem, kosmetyki dla malucha, pieluszki tetrowe do rożka (jakby sie ulało lub zasiusiał), sobie podkłady poporodowe i butelkę 150 ml Lovi i 100 zł poszło

olcia ile zapłaciłas za ten bujaczek. Bo jak patrzyłam w Smyku, to prawie 300 zł, kosztował. I wydawało mi sie to drogo:szok:

beniaminka ja tez bede kupowała łózeczko z drewexu, bo bardzo mi sie podoba. Akurat w pokoju mam meble w takim zestawie kolorów. Ale na zywo jeszcze nie widziałam.

Mam pytanko do mamus, które zakupiły juz łózeczko. Czy długo trzeba je wietrzyc, by nieładnie pachniały, bo ostatnio z taka opinia sie gdzies spotkałam?

kalcha zestaw superowy, juz nie moge sie doczekac, jak pojade na zakupy. Tyle, że ja nie kupuje komody. Bo juz gotowa stoi, i czeka na zawatrosc.:-)
Jeszcze zauwazyłam, ze Ty bez szuflady łózeczko zakupiłas, a ja chce ze szufladą;-)

kalcha zestaw superowy, juz nie moge sie doczekac, jak pojade na zakupy. Tyle, że ja nie kupuje komody. Bo juz gotowa stoi, i czeka na zawatrosc.:-)
Jeszcze zauwazyłam, ze Ty bez szuflady łózeczko zakupiłas, a ja chce ze szufladą;-)

Tak bez bo wydaje mi się ona zbędna i nie mam przekonania czy nie utrudnia podchodzenia do lóżeczka, a taką malutką pościel jak będzie trzeba to gdzieś się schowa. A i łóżeczko widziałam na żywo w sklepie tylko nie z misiem lecz z żyrafą jedyne co mnie zdziwiło to że szczebelki były o jakiś ton lub 2 jaśniejsze od boków, ale ekspedientka twierdzi że takie po prostu są. Misio po prostu do mnie przemówił :)

Tak bez bo wydaje mi się ona zbędna i nie mam przekonania czy nie utrudnia podchodzenia do lóżeczka, a taką malutką pościel jak będzie trzeba to gdzieś się schowa. A i łóżeczko widziałam na żywo w sklepie tylko nie z misiem lecz z żyrafą jedyne co mnie zdziwiło to że szczebelki były o jakiś ton lub 2 jaśniejsze od boków, ale ekspedientka twierdzi że takie po prostu są. Misio po prostu do mnie przemówił :)

mnie tez bardziej do gustu przypadł Misiu. Ja mysle o szufladzie, bo mam nadzieje cos do niej upchnac. Bo przy dzidzi klamotów troche sie nagromadzi. A kolezanki i siostra maja z szuflada i nic nie mówiły, ze cos utrudnia. Ale okaze sie w praniu;-)

reklama
Oooo, i widze wysyłak gratis...chyba dzisiaj bede męczyć tatusia, zebysmy zamowili juz ten zestaw. A przewijaka chyba nie ma?Bo patrze zeby jednak byl, bo potem mozna wymontowac, a z szuflada masz racje, utrudnia podchodzenie do łóżeczka, nie ma gdzie stóp włożyc, a i tak tam sie kurzy, wiec co tam trzymac? :-)
Super Kalcha, dzieki za namiary na sprzedawce :-)

Do góry