reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Ale odjazdowe macie już ciuszki, bujaczki, łóżeczka...ja jeszcze nic. Nadal tylko wanienka ze stojakiem i troche ubranek uzywanych i nowych.

Jestem z siebie dumna !!! Właśnie wreszcie zakupiłam łóżeczko i komodę do pokoju mojej księżniczki :) !!! Ale się cieszę. |Przy okazji jeszcze dla siebie majtki poporodowe i wkłądki laktacyjne :)
Kalcha, jakie kupiłas łóżeczko? Ja zachorowałam na łóżeczko i komode z Drewexu, taka biel z wenge i misiu narysowany. Jeszcze nie zamawiam bo pokoj nie gotowy, ale juz mi slinka sleci, zeby to miec. Mm jedną posciel uzywana z Glucka, i nic wiecej.

Ja dzis też zakupy - wanienkę z termometrem, kosmetyki dla malucha, pieluszki tetrowe do rożka (jakby sie ulało lub zasiusiał), sobie podkłady poporodowe i butelkę 150 ml Lovi i 100 zł poszło

olcia ile zapłaciłas za ten bujaczek. Bo jak patrzyłam w Smyku, to prawie 300 zł, kosztował. I wydawało mi sie to drogo:szok:

beniaminka ja tez bede kupowała łózeczko z drewexu, bo bardzo mi sie podoba. Akurat w pokoju mam meble w takim zestawie kolorów. Ale na zywo jeszcze nie widziałam.

Mam pytanko do mamus, które zakupiły juz łózeczko. Czy długo trzeba je wietrzyc, by nieładnie pachniały, bo ostatnio z taka opinia sie gdzies spotkałam?

kalcha zestaw superowy, juz nie moge sie doczekac, jak pojade na zakupy. Tyle, że ja nie kupuje komody. Bo juz gotowa stoi, i czeka na zawatrosc.:-)
Jeszcze zauwazyłam, ze Ty bez szuflady łózeczko zakupiłas, a ja chce ze szufladą;-)

kalcha zestaw superowy, juz nie moge sie doczekac, jak pojade na zakupy. Tyle, że ja nie kupuje komody. Bo juz gotowa stoi, i czeka na zawatrosc.:-)
Jeszcze zauwazyłam, ze Ty bez szuflady łózeczko zakupiłas, a ja chce ze szufladą;-)

Tak bez bo wydaje mi się ona zbędna i nie mam przekonania czy nie utrudnia podchodzenia do lóżeczka, a taką malutką pościel jak będzie trzeba to gdzieś się schowa. A i łóżeczko widziałam na żywo w sklepie tylko nie z misiem lecz z żyrafą jedyne co mnie zdziwiło to że szczebelki były o jakiś ton lub 2 jaśniejsze od boków, ale ekspedientka twierdzi że takie po prostu są. Misio po prostu do mnie przemówił :)

Tak bez bo wydaje mi się ona zbędna i nie mam przekonania czy nie utrudnia podchodzenia do lóżeczka, a taką malutką pościel jak będzie trzeba to gdzieś się schowa. A i łóżeczko widziałam na żywo w sklepie tylko nie z misiem lecz z żyrafą jedyne co mnie zdziwiło to że szczebelki były o jakiś ton lub 2 jaśniejsze od boków, ale ekspedientka twierdzi że takie po prostu są. Misio po prostu do mnie przemówił :)

mnie tez bardziej do gustu przypadł Misiu. Ja mysle o szufladzie, bo mam nadzieje cos do niej upchnac. Bo przy dzidzi klamotów troche sie nagromadzi. A kolezanki i siostra maja z szuflada i nic nie mówiły, ze cos utrudnia. Ale okaze sie w praniu;-)

reklama
Oooo, i widze wysyłak gratis...chyba dzisiaj bede męczyć tatusia, zebysmy zamowili juz ten zestaw. A przewijaka chyba nie ma?Bo patrze zeby jednak byl, bo potem mozna wymontowac, a z szuflada masz racje, utrudnia podchodzenie do łóżeczka, nie ma gdzie stóp włożyc, a i tak tam sie kurzy, wiec co tam trzymac? :-)
Super Kalcha, dzieki za namiary na sprzedawce :-)

Do góry