Hausfrau
Fanka BB :)
Dzisiaj przyszła do mnie paczka z ebay z ciuszkami. Boooooskie. Już wyprane suszą się na słoneczku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kalcha, jakie kupiłas łóżeczko? Ja zachorowałam na łóżeczko i komode z Drewexu, taka biel z wenge i misiu narysowany. Jeszcze nie zamawiam bo pokoj nie gotowy, ale juz mi slinka sleci, zeby to miec. Mm jedną posciel uzywana z Glucka, i nic wiecej.Jestem z siebie dumna !!! Właśnie wreszcie zakupiłam łóżeczko i komodę do pokoju mojej księżniczki !!! Ale się cieszę. |Przy okazji jeszcze dla siebie majtki poporodowe i wkłądki laktacyjne
kalcha zestaw superowy, juz nie moge sie doczekac, jak pojade na zakupy. Tyle, że ja nie kupuje komody. Bo juz gotowa stoi, i czeka na zawatrosc.:-)
Jeszcze zauwazyłam, ze Ty bez szuflady łózeczko zakupiłas, a ja chce ze szufladą;-)
Tak bez bo wydaje mi się ona zbędna i nie mam przekonania czy nie utrudnia podchodzenia do lóżeczka, a taką malutką pościel jak będzie trzeba to gdzieś się schowa. A i łóżeczko widziałam na żywo w sklepie tylko nie z misiem lecz z żyrafą jedyne co mnie zdziwiło to że szczebelki były o jakiś ton lub 2 jaśniejsze od boków, ale ekspedientka twierdzi że takie po prostu są. Misio po prostu do mnie przemówił