reklama
nam polozna ze szkoly rodzenia tez powiedziala ostatnio, ze juz sie nie smaruje niczym pepka(kikuta), ze teraz weszly nowe "przepisy" i od okolo 4 miesiecy odchodzi sie od tego sposobu, natomiast wczoraj bylam u kolezanki co ma 10 dniowego maluszka i mowila mi , ze zwariowac mozna , na szkole rodzenia mowia ze nie smarowac, w szpitalu ze mozna a lekarz u ktorego wczoraj byla zjechal ja ze nie smaruje pepka spirytusem
i to własnie jest najgorsze, ze kazdy bedzie mówił co innego. I kogo słuchac, nie wiadomo? trzeba bedzie zdac sie na siebie, bo tak to to by szło zwariowac
Saraa zdobycze fajniusie, a te dzinsy superowe
kalcha
Fanka BB :)
Jestem z siebie dumna !!! Właśnie wreszcie zakupiłam łóżeczko i komodę do pokoju mojej księżniczki !!! Ale się cieszę. |Przy okazji jeszcze dla siebie majtki poporodowe i wkłądki laktacyjne
Hausfrau
Wrzucam moje zdobycze,
Zobacz załącznik 260987Spiworek
Zobacz załącznik 260988przewijak z przyczepianym na rzepy reczniczkiem
Zobacz załącznik 260989sweterek + pierwsze jeansy
Zobacz załącznik 260990kombinezon
Zobacz załącznik 260991butki
Super rzeczy dla Bejbika! Jaki dlugi masz spiworek?
Saraa
Super rzeczy dla Bejbika! Jaki dlugi masz spiworek?
To jest letni spiworek a zracji tego , ze go kupilam na letniej wyprzedazy w H&M,
to kupilam na przyszly rok rozmiar 68-80.
olcia23
list mama '05
Saraa
Super Olcia! tez mi sie takie podobaja.
P
pysia_23
Gość
Sara zakupy super śpiworek zajadowy jak nie wiem
Olcia bujaczek słodki
Co do pępka mi położna mówiła,że nic z nim nie robić tylko uważać, aby sie nie moczył przy kąpieli i tak tez piszą w poradnikach tych nowszych.
Jedynie gdyby z nim coś się działo jakies zaczerwienienie wokół pępka ropa to odkażać spirytusem czy gencjaną.
Olcia bujaczek słodki
Co do pępka mi położna mówiła,że nic z nim nie robić tylko uważać, aby sie nie moczył przy kąpieli i tak tez piszą w poradnikach tych nowszych.
Jedynie gdyby z nim coś się działo jakies zaczerwienienie wokół pępka ropa to odkażać spirytusem czy gencjaną.
reklama
lilula8891
a u mnie na szkole rodzenia połozna mówiła że można moczyć pępuszek i należy go przemywać spirytusem rozrobionym jeden kieliszek spirytusu i pół wody taką dawkę podała teraz już nie wiadomo co robić widzę że każdy ma swoją teorię
a ja już z zakupów mam prawie wszystko takie drobnostki zamówiłam z allegro jutro będzie kurier został nam tylko wózek ale to wydatek na sierpień i już będę gotowa aby przywitać moje maleństwo na świecie
a ja już z zakupów mam prawie wszystko takie drobnostki zamówiłam z allegro jutro będzie kurier został nam tylko wózek ale to wydatek na sierpień i już będę gotowa aby przywitać moje maleństwo na świecie