reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

A ja znalazłam na allegro taki wóżek:
WÓZEK GRACO - SYMBIO Zestaw 3w1 NOWOŚĆ !!! (953749161) - Aukcje internetowe Allegro
jest bardzo lekki (jeszcze tak lekkiego nie widziałam) i z tego co widać na tym filmiku:
[video=youtube;mABGiixqb3U]http://www.youtube.com/watch?v=mABGiixqb3U[/video]
jest on łatwy w obsłudze. Tylko że to nowość i ciężko go dostać, ale mam nadzieje że uda mi się go gdzieś znaleźć i obejżeć na żywo:)

reklama
renna fajny wózeczek. Rozwiązania niemal identyczne jak w moim starym bebe comforcie a bardzo je sobie chwaliłam.
Tylko składanie mi się nie podoba, zwłaszcza, że jest pokazane bez spacerówki.
No i te kółka o węższym rozstawie z przodu mogą nie być najwygodniejsze na podjazdach.

ps czy ktoś w końcu będzie używał tych pielusze wielo?

no ten gracojest powalajacy:szok::szok: akurat drobnych nie mam:dry::dry:
Jaznowu noszę sięz innym problemem bo nei wiem jak rozwiązać się wózkowo....Michałą samego nie puszczę, a kupowanie bliźniaka kosztuje. Jest jeszcze dostawka ale kto to wie czy on będzie chciał stać tylko:sorry2:

WÓZEK 3W1 TAKO JUMPER X+MATA EDUKACYJNA+PARASOL (951564412) - Aukcje internetowe Allegro

mi sie osobiście ten wózek bardzo podoba:-)
jeżeli miałyście albo słyszałyscie opinie na temat tego wózka to prosze dajcie mi znac.
z góry dziekuje:-D

moze i lekki ten wózek ale cena tez rewelacyjna

ja właśnie taki chcę ponoć jest rewelacyjny a koleżanko ma x landera bardzo podobny do tego i ten mogę powiedzieć że jest świetny :-) więc ja bym chciała na żywo zobaczyć tego jumpera :tak:

kurcze mnie teżciekawią te pieluszki wielorazowe, ale niewiem jak w ogóle temat ugryźć:no: ile takich pieluszek trzeba kupić, żebynadązyćz praniem?? czy można dokupić sobie tylko same wkłądy???nic tam niepisze.....

kerna ja też chciałam te pieluszki i wkładów trzeba tyle ile razy zamierzasz prać, czy codzień czy co 2 dni. Dziecko robi z 10 razy na dobę więc minimum 10-15 wkładów. Do tego ten nie wiem jak to nazwać otulacz? Wkurza mnie tylko to że jak dziecko zrobi kupę to wsio do prania albo stosujesz jako podkład jakieś specjalne papierki które tylko wyrzucasz.
Haszi chyba wie więcej na ten temat. Haszi napisz czy są pieluszki których wkład jest montowany na wierzchu???? Czy wszystkie trzeba wkładać do środka do kieszonki???

reklama
aha czyli te wkłady można same dokupić bez tego otulacza. No ale i tak nie kumam czego Gaja się bulwersujesz:-D nie wiem jak to odśrodka wygląda. Mi sie wydaje na pierwszys rzut oka proste i sprawne. Wpinam wkłądkę, odpinam i wrzucam do prania, przypinam nową....nie tak to wygląda:confused:

Do góry