Saraa
Fanka BB :)
tak się zastanawiam od dłuższego czasu czy kupować pościel do łóżeczka czy na razie darować sobie taki zakup a zainwestować w śpiworki ewentualnie kocyki... w sumie poduszka i tak do 12 msc jest niepotrzebna... mam straszny dylemat ... POMOCY ...
Ja na poczatek mam tylko spiworek (moja polozna i pediatra polecaja spiworki) tak gdzies do 6 miesiecy. Dziecko spi opatulone spokojnie , nieodkryje sie i nie zaciagnie kolderki na glowke- czyli ja moge tez spac spokojnie bez zadnych obaw, ze cos sie przydazy w nocy.
Lozeczko jak marzenienasze łóżeczko stoi już w pokoju i czeka na naszego małego Maciusia
tak właściwie to brakuje nam tylko wózka i kosmetyków dla dzidzi i kilka rzeczy dla mamy do szpitala, a raeszta już czeka
Piekny wozeczek i ciekawy kolorek.Zobacz załącznik 259758
A to nasz dzisiejszy zakup Jumper X firmy Tako. Kupiliśmy u producenta w Częstochowie bo mamy niedaleko. Kosztował nas 1100zł ze spacerówką i fotelikiem. Jestem bardzo zadowolona. Wygląda bardzo solidnie i nie jest taki ciężki jak myślałam. Kolor na żywo wygląda lepiej
Ale tu nie chodzi o ten adapter do montazu siedzonka w samochodzie tylko adaptery do zamontowania siedzonka do wozka.Jak ją spotkam to dokładnie się wypytam i napiszę, bo to już było jakiś czas temu i nie chciałabym czegoś przekręcić
Ja też bardzo dużo o jeżdżę samochodem, ale montowanie wózka jest tak szybkie i proste, że damy radę z Adasiem bez adaptera
Joasia - ja też na początku miałam Jumpera X upatrzonego, jednak wygrał Jedo Bardzo ładny kolorek kupiliście.
A ja tez kupilam dzis siedzonko z Haucka Zero Plus. Okazuje sie , ze ma wszystkie wyniki testow bezpieczenstwa ADAC tak jak Maxi Cosi a cenowo o polowe tansze i wyglad tez super.
Ostatnia edycja: