reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Kochane! Wklejam zdjęcia pierwszej fury Adasia :D

Gondola wraz z torbą:

Zobacz załącznik 259648
Zobacz załącznik 259649

A w zestawie mamy wózek 2w1 czyli: gondola, spacerówka, przykrycie do gondolki, torba, półśpiworek i parasolka - chyba o niczym nie zapomniałam :D

Fotelik mamy Maxi Cosi Cabrio Fix - wklejałam już wcześniej :-)

Myślałam, że tylko ja będę jeździć wózkiem po mieszkaniu, ale mój mąż też nie odebrał sobie tej przyjemności :-D I wszystko tak szybko poskładał - nie wiedziałam, że taki szybki i prosty jest montaż tego wszystkiego ;-)

Super wózeczek,i kolorek tez mi sie podoba:-)

reklama
Jeja;-);-) wózeczek boski gdzie go wyhaczyłaś?? podaj namiary:)na allegro??:-D

Tak na Allegro :) Miałam go kupi za mc, ale była akurat promocyjna cena (we Wrocławiu, w Askocie wózek kosztuje prawie 1500 zł. bez parasolki, a ja z parasolką zapłaciłam 1270 zł. :D

2 w 1 Fyn 4DS JEDO DUDEK Super PROMOCJA Warszawa (1087755522) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiłam na tej aukcji :) Wcześniej oczywiście pooglądałam go sobie w sklepie, pojeździłam i wiedziałam, że innego już nie chcę :-)

Nio i ten kolor - wybrał wsumie mąż - a ja byłam wniebowzięta bo on też mi się bardzo podobał tylko słowem mu się nie zdradziłam! :-)

marta2411 to bedziemy mialy takie same wozki:-D:-D:-D
My jeszcze nie zamowilismy, ale juz od dawna wiemy, ze to wlasnie ten kupimy.
A i fotelik tez z Maxi Cosi. Dokupilas juz adaptery?

marta2411 to bedziemy mialy takie same wozki:-D:-D:-D
My jeszcze nie zamowilismy, ale juz od dawna wiemy, ze to wlasnie ten kupimy.
A i fotelik tez z Maxi Cosi. Dokupilas juz adaptery?

Nie i nie kupuję, adapter 99 zł., a każdy mówi, że to zbędny wydatek. Używa się tego może ze 2 razy i dla dziecka nie jest wcale to dobre (mam kuzynkę na takim kierunku studiów - stanowczo zabroniła mi kupować adapter :szok::-)). Więc nie kupiłam ;P

A jaki kolor macie upatrzony? :D

Dzięki dziewczynki :D Ja jestem zakochana w tym wózeczku i mogę go oglądać i jeździć nim bez przerwy ;P Muszę do teściów go wywieźć bo go zajeżdżę nim się mały pojawi ;P

Nie i nie kupuję, adapter 99 zł., a każdy mówi, że to zbędny wydatek. Używa się tego może ze 2 razy i dla dziecka nie jest wcale to dobre (mam kuzynkę na takim kierunku studiów - stanowczo zabroniła mi kupować adapter :szok::-)). Więc nie kupiłam ;P

A jaki kolor macie upatrzony? :D

Dzięki dziewczynki :D Ja jestem zakochana w tym wózeczku i mogę go oglądać i jeździć nim bez przerwy ;P Muszę do teściów go wywieźć bo go zajeżdżę nim się mały pojawi ;P

Pewnie jak do nas wreszcie ten wozek dotrze, to tez bede jezdzila po mieszkaniu. W sklepie zeszla nam prawie godzina podczas porownywania. Ja nie moglam sie tym wozkiem najezdzic;-)
A z kolorow chcemy cos z zielenia, sa 3 ktore nam odpowiadaja i nie mozemy sie zdecydowac:cool2:

tak się zastanawiam od dłuższego czasu czy kupować pościel do łóżeczka czy na razie darować sobie taki zakup a zainwestować w śpiworki ewentualnie kocyki... w sumie poduszka i tak do 12 msc jest niepotrzebna... mam straszny dylemat ... POMOCY ...

reklama
Do góry