reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Kochane! Wklejam zdjęcia pierwszej fury Adasia :D

Gondola wraz z torbą:

Zobacz załącznik 259648
Zobacz załącznik 259649

A w zestawie mamy wózek 2w1 czyli: gondola, spacerówka, przykrycie do gondolki, torba, półśpiworek i parasolka - chyba o niczym nie zapomniałam :D

Fotelik mamy Maxi Cosi Cabrio Fix - wklejałam już wcześniej :-)

Myślałam, że tylko ja będę jeździć wózkiem po mieszkaniu, ale mój mąż też nie odebrał sobie tej przyjemności :-D I wszystko tak szybko poskładał - nie wiedziałam, że taki szybki i prosty jest montaż tego wszystkiego ;-)

Super wózeczek,i kolorek tez mi sie podoba:-)

reklama
Jeja;-);-) wózeczek boski gdzie go wyhaczyłaś?? podaj namiary:)na allegro??:-D

Tak na Allegro :) Miałam go kupi za mc, ale była akurat promocyjna cena (we Wrocławiu, w Askocie wózek kosztuje prawie 1500 zł. bez parasolki, a ja z parasolką zapłaciłam 1270 zł. :D

2 w 1 Fyn 4DS JEDO DUDEK Super PROMOCJA Warszawa (1087755522) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiłam na tej aukcji :) Wcześniej oczywiście pooglądałam go sobie w sklepie, pojeździłam i wiedziałam, że innego już nie chcę :-)

Nio i ten kolor - wybrał wsumie mąż - a ja byłam wniebowzięta bo on też mi się bardzo podobał tylko słowem mu się nie zdradziłam! :-)

marta2411 to bedziemy mialy takie same wozki:-D:-D:-D
My jeszcze nie zamowilismy, ale juz od dawna wiemy, ze to wlasnie ten kupimy.
A i fotelik tez z Maxi Cosi. Dokupilas juz adaptery?

marta2411 to bedziemy mialy takie same wozki:-D:-D:-D
My jeszcze nie zamowilismy, ale juz od dawna wiemy, ze to wlasnie ten kupimy.
A i fotelik tez z Maxi Cosi. Dokupilas juz adaptery?

Nie i nie kupuję, adapter 99 zł., a każdy mówi, że to zbędny wydatek. Używa się tego może ze 2 razy i dla dziecka nie jest wcale to dobre (mam kuzynkę na takim kierunku studiów - stanowczo zabroniła mi kupować adapter :szok::-)). Więc nie kupiłam ;P

A jaki kolor macie upatrzony? :D

Dzięki dziewczynki :D Ja jestem zakochana w tym wózeczku i mogę go oglądać i jeździć nim bez przerwy ;P Muszę do teściów go wywieźć bo go zajeżdżę nim się mały pojawi ;P

Nie i nie kupuję, adapter 99 zł., a każdy mówi, że to zbędny wydatek. Używa się tego może ze 2 razy i dla dziecka nie jest wcale to dobre (mam kuzynkę na takim kierunku studiów - stanowczo zabroniła mi kupować adapter :szok::-)). Więc nie kupiłam ;P

A jaki kolor macie upatrzony? :D

Dzięki dziewczynki :D Ja jestem zakochana w tym wózeczku i mogę go oglądać i jeździć nim bez przerwy ;P Muszę do teściów go wywieźć bo go zajeżdżę nim się mały pojawi ;P

Pewnie jak do nas wreszcie ten wozek dotrze, to tez bede jezdzila po mieszkaniu. W sklepie zeszla nam prawie godzina podczas porownywania. Ja nie moglam sie tym wozkiem najezdzic;-)
A z kolorow chcemy cos z zielenia, sa 3 ktore nam odpowiadaja i nie mozemy sie zdecydowac:cool2:

tak się zastanawiam od dłuższego czasu czy kupować pościel do łóżeczka czy na razie darować sobie taki zakup a zainwestować w śpiworki ewentualnie kocyki... w sumie poduszka i tak do 12 msc jest niepotrzebna... mam straszny dylemat ... POMOCY ...

reklama
Do góry