reklama
Dzewczynki z takich rad to do wyjścia ze szpitala weźcie sobie ciążowe ciuchy!
Niestety większość nie ma szans na zmieszczenie się w zwykłe spodnie a po cc jest to dodatkowo nieprzyjemne.
ja 2 razy popełniłam ten błąd i męczyłam się bo myślałam że takie za duże będą już ok.
A i torbę już te z początków września też mogą powoli pakować. Jak dzieje się wcześniej coś nagłego to nawet koszule ciężko znaleźć (tak ja miałam przy pierwszym porodzie).
A dzidzie to ja 3 dnia już w swoje ubierałam bo oni je tam tak opatulali że młody miał potówkę. Ale my 5 dni tam byliśmy.
Niestety większość nie ma szans na zmieszczenie się w zwykłe spodnie a po cc jest to dodatkowo nieprzyjemne.
ja 2 razy popełniłam ten błąd i męczyłam się bo myślałam że takie za duże będą już ok.
A i torbę już te z początków września też mogą powoli pakować. Jak dzieje się wcześniej coś nagłego to nawet koszule ciężko znaleźć (tak ja miałam przy pierwszym porodzie).
A dzidzie to ja 3 dnia już w swoje ubierałam bo oni je tam tak opatulali że młody miał potówkę. Ale my 5 dni tam byliśmy.
Może to głupie ale mam zamiar spakować się już niebawem a dokładniej to po wypłacie jak kupię wszystko co jest mi potrzebne... lepiej żeby było przygotowane bo mój mąż to straszny panikarz i połowy rzeczy bym nie wzięła jakby był nagły wyjazd do szpitala
Oj tak macie rację mamusie. Ciągle mysle o wyprawce dla maluszka, a ja? Przeciez musze jeszcze kupic koszule do porodu i te szpitalne, a do domu takie do karmienia z dekoltem lub rozpinanymi guziczkami. Podkłady poporodowe juz mam, jeszcze by sie takie do łózka szpitalnego pod pupe przydały. Wobec czego trzeba sie zorganizowac, walizka moze czekać.
wiecie a ja zadnego antyperspirantu nie wzielam do szpitala i uwizcie mi ze strasznie zalowalam hehehhe moj maz musial mi dowozic bo pocilam sie niemilosiernie(ponoc to normalne po porodzie) i wstyd sie przyznac ale nie wzielam sztuccow poprostu mialam jakiest totalne zacmienie mozgu chyba jak sie pakowalam
Zobacz załącznik 260321 dzisiaj przyszło natchnienie albo syndrom wicia gniazda i oto moje dzieło :-) poukładane rzeczy maluszka
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Mam nadzieję,że będzie jednak dziewczynka,bo właśnie wylicytowałam taki kombinezonik:-)
george * nowy cieplutki kombinezon * jesień *0-3m (1084517779) - Aukcje internetowe Allegro
george * nowy cieplutki kombinezon * jesień *0-3m (1084517779) - Aukcje internetowe Allegro
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Justynka, tylko pozazdrościć! Ja muszę jeszcze w szafie poukładać i zorganizować miejsce;-)Zobacz załącznik 260321 dzisiaj przyszło natchnienie albo syndrom wicia gniazda i oto moje dzieło :-) poukładane rzeczy maluszka
reklama
lilula8891
Fanka BB :)
mamusie mam pytanko z jakiej firmy polecacie kosmetyki dla dzidziusia cos do kapieli puder itp.