reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

tak się zastanawiam od dłuższego czasu czy kupować pościel do łóżeczka czy na razie darować sobie taki zakup a zainwestować w śpiworki ewentualnie kocyki... w sumie poduszka i tak do 12 msc jest niepotrzebna... mam straszny dylemat ... POMOCY ...

Justyna ja przy pierwszej córci miałam komplet pościeli ale teraz przez jakiś czas nie mam zamiaru kupować, tak jak piszesz poduszka sie nie przyda a wydaje mi sie że takiemu maluszkowi wygodniej i bezpieczniej będzie pod kocykiem lub w śpiworku....
ale to już chyba zalezy od mamy....

reklama
nasze łóżeczko stoi już w pokoju i czeka na naszego małego Maciusia
tak właściwie to brakuje nam tylko wózka i kosmetyków dla dzidzi i kilka rzeczy dla mamy do szpitala, a raeszta już czeka

Załączniki

• IMG_1297.jpg
    IMG_1297.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_1296.jpg
    IMG_1296.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Zdjęcie024.jpg

A to nasz dzisiejszy zakup Jumper X firmy Tako. Kupiliśmy u producenta w Częstochowie bo mamy niedaleko. Kosztował nas 1100zł ze spacerówką i fotelikiem. Jestem bardzo zadowolona. Wygląda bardzo solidnie i nie jest taki ciężki jak myślałam. Kolor na żywo wygląda lepiej :)

sliczne wózeczki:))
lilula...prześliczne łóżeczko!!
ciuszki dla bejbików wszystkie przepiękne:)
gratuluje Mamusiom udanych zakupów:-))

Nie i nie kupuję, adapter 99 zł., a każdy mówi, że to zbędny wydatek. Używa się tego może ze 2 razy i dla dziecka nie jest wcale to dobre (mam kuzynkę na takim kierunku studiów - stanowczo zabroniła mi kupować adapter :szok::-)). Więc nie kupiłam ;P
szczerze przyznam ze nie rozumiem dlaczego zabroniła kupować adapterów do fotelika
ja nie wyobrażam sobie życia bez wpinania fotelika do stelaża wózka
duzo jeżdze samochodem i dla mnie fotelik jest o wiele przydatniejszy niz gondola
:-)

sliczne wózeczki:))
lilula...prześliczne łóżeczko!!
ciuszki dla bejbików wszystkie przepiękne:)
gratuluje Mamusiom udanych zakupów:-))

szczerze przyznam ze nie rozumiem dlaczego zabroniła kupować adapterów do fotelika
ja nie wyobrażam sobie życia bez wpinania fotelika do stelaża wózka
duzo jeżdze samochodem i dla mnie fotelik jest o wiele przydatniejszy niz gondola
:-)

Jak ją spotkam to dokładnie się wypytam i napiszę, bo to już było jakiś czas temu i nie chciałabym czegoś przekręcić :)

Ja też bardzo dużo o jeżdżę samochodem, ale montowanie wózka jest tak szybkie i proste, że damy radę z Adasiem bez adaptera :D

Joasia - ja też na początku miałam Jumpera X upatrzonego, jednak wygrał Jedo :) Bardzo ładny kolorek kupiliście.

ja ją jeszcze wypiorę jakoś w sierpniu a materac i kołdra z podusią w foliach jest jeszcze włożona poszewki mam wyprane ale są włożone też w folię i leżą w szafie

nasze łóżeczko stoi już w pokoju i czeka na naszego małego Maciusia
tak właściwie to brakuje nam tylko wózka i kosmetyków dla dzidzi i kilka rzeczy dla mamy do szpitala, a raeszta już czeka
ślicznie wygląda no i widać , że czeka już na maluszka

Zobacz załącznik 259758

A to nasz dzisiejszy zakup Jumper X firmy Tako. Kupiliśmy u producenta w Częstochowie bo mamy niedaleko. Kosztował nas 1100zł ze spacerówką i fotelikiem. Jestem bardzo zadowolona. Wygląda bardzo solidnie i nie jest taki ciężki jak myślałam. Kolor na żywo wygląda lepiej :)
my tez kupilismy tako jumpera X :tak::tak:

reklama
Angelus3376 - śliczne te bodziaki z Drewexu, można wiedzieć czy też na Allegro? :)

Ja ostatnio mam fazę na tą firmę i kupiłam już pościelki, prześcieradła, kocyk, okrycie kąpielowe :) Z wszystkiego jestem bardzo zadowolona!
Tak, też z allegro,ale nie pamiętam u kogo. Sprawdzę później, to napiszę

Kochane! Wklejam zdjęcia pierwszej fury Adasia :D

Gondola wraz z torbą:

Zobacz załącznik 259648
Zobacz załącznik 259649

A w zestawie mamy wózek 2w1 czyli: gondola, spacerówka, przykrycie do gondolki, torba, półśpiworek i parasolka - chyba o niczym nie zapomniałam :D

Fotelik mamy Maxi Cosi Cabrio Fix - wklejałam już wcześniej :-)

Myślałam, że tylko ja będę jeździć wózkiem po mieszkaniu, ale mój mąż też nie odebrał sobie tej przyjemności :-D I wszystko tak szybko poskładał - nie wiedziałam, że taki szybki i prosty jest montaż tego wszystkiego ;-)
Wózek śliczny! Nie uwierzysz,ale dzisiaj właśnie ponad godzinę oglądałam go i internecie i na allegro:-)

Do góry