reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Pysia ja sie troszkę źle wyraziłam, bo karuzele kupiłam używaną ale w bardzo dobrym stanie, pełno jest takich " okazji" na allegro....

co do śpiworka to ja nie używałam, Julcia tez jest z wrzesnia i ja miałam taki fajniutki puchowy kombinezon.....

reklama
a ja najbardziej byłam zadowolona z nie wlaśnie z cudokreu tylko z Linomag zielony- chyba po 7zl w aptece-rewelacja polecam

dzis przyszła karuzela którą wylicytowałam na allegro kosztowała mnie 70 a nowa "chodzi: po 220 :) Lamaze Karuzela Słodkich Snów, karuzelka do łóżeczka - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl
Poprosu super ja kupilam podobna uzywana z Fisher Price.

Dziewczyny, a co powiecie o takim śpiworze do wózka na zimę - przyda się?

Śpiwór 100 wózki jedo Fyn 4ds, Bartatina, Vedi (1079387429) - Aukcje internetowe Allegro

Z góry dzięki za każdą opinię :-)
Ja mialam taki przy moim synku i teraz tez juz kupilam podobny . Powiem ci ze dla mnie to poprostu rewelacja ale one sa przeznaczone najbardziej dla dzieci ktore juz siedza gdzies tak od 6 m-ca. Ja mialam tez taki ok 100 cm i uzywalam go do 2 lat. Mozna go wpinac tez do siedzionka bo ma dziurki na pasy ( powinien miec 5 dziur). Jest nie przemakalny , super gruby, i naprawde trzyma cieplo ( w zimie super na sanki). Ja sobie nie wyobrazam , funkcjonowania w zimie bez tego spiworka , tym bardziej , ze my duzo podrozujemy. Gwarantuje Cie , ze tego zakupu nie bedziesz zalowala. Wrzucam Ci fotki mojego
DSCN4443.jpgDSCN4444.jpg

Dzięki dziewczyny! Saraa - uświadomiłaś mi, że taki śpiworek starczy i na następną zimę do spacerówki czy na sanki bo też ma 100 cm :D Na pewno go kupię!

Przyszedł mi dziś wózek! Jestem tak ogromnie zadowolona - mój wybór to Jedo 4ds w kolorze lawendowym :-) Już nawet dziadkowie wpadli oglądać i się na spacery powoli szykują :-p

ja już dawno nic nie dodawałam,a udało mi się znów troszkę uzbierać :-). No więc: kupiłam taką pościel dla Maluszka-na wszelki wypadek uniwersalna w kolorze gold india AMY POŚCIEL 6 CZ SWEET BABY PLUS GIRAFFE ŻYRAFKA (1089826435) - Aukcje internetowe Allegro
Poza tym wylicytowałam dwa okrycia kąpielowe za śmieszne pieniążki-dziś przyszły i są jak nowe:
http://www.allegro.pl/item1071253273_recznik_okrycie_kapielowe_early_days_baby_ono.html
i sterylizator mikrofalowy Avent:
STERYLIZATOR MIKROFALOWY AVENT, BCM!! (1083061844) - Aukcje internetowe Allegro,
bo mam butelki Avent i będę musiała wrócić do pracy, więc nie ominą nas butelki,choć mam nadzieję,że z moim pokarmem.
Poza tym kupiłam kosmetyki dla Maluszka Hipp i takie bodziaki zakładane:
IMG_1858.jpgIMG_1856.jpgIMG_1843.jpg
pencil.png
pencil.png

Ostatnia edycja:
ja tak samo podczytuje i podziwiam śliczne ciuszki i inne gadżeciki :)

i tak jak podglądywałam to i mnie napadło na ciuszki, kupiłam z 15 par bodziaków,jakieś czapeczki,skarpetki, troszkę od siostry już przywiozłam, ale mało bo ona ma dziewczynkę i wszystko różowe, i wylicytowałam też spory zestawik na allegro i czekam na paczuszkę - tam będe miała dużo spodni, koszulek dla maluszka, a resztę dokupie jak będe wiedziała czego mi brakuje.
Łóżeczko już mam wypatrzonone na allegro o takie: 8503 Drewx Lozeczko z szuflada Maly Mis Safari 24H (1079049643) - Aukcje internetowe Allegro

i taką pościel:
11-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją trzy GRATISY (1091047042) - Aukcje internetowe Allegro

i op siostry będe miała baldachim , wózek też prawie nowy po małej siosty,a później tylko spacerówkę dokupie

Angelus3376 - śliczne te bodziaki z Drewexu, można wiedzieć czy też na Allegro? :)

Ja ostatnio mam fazę na tą firmę i kupiłam już pościelki, prześcieradła, kocyk, okrycie kąpielowe :) Z wszystkiego jestem bardzo zadowolona!

Kochane! Wklejam zdjęcia pierwszej fury Adasia :D

Gondola wraz z torbą:

5.jpg
4.jpg

A w zestawie mamy wózek 2w1 czyli: gondola, spacerówka, przykrycie do gondolki, torba, półśpiworek i parasolka - chyba o niczym nie zapomniałam :D

Fotelik mamy Maxi Cosi Cabrio Fix - wklejałam już wcześniej :-)

Myślałam, że tylko ja będę jeździć wózkiem po mieszkaniu, ale mój mąż też nie odebrał sobie tej przyjemności :-D I wszystko tak szybko poskładał - nie wiedziałam, że taki szybki i prosty jest montaż tego wszystkiego ;-)

reklama
Kochane! Wklejam zdjęcia pierwszej fury Adasia :D

Gondola wraz z torbą:

Zobacz załącznik 259648
Zobacz załącznik 259649

A w zestawie mamy wózek 2w1 czyli: gondola, spacerówka, przykrycie do gondolki, torba, półśpiworek i parasolka - chyba o niczym nie zapomniałam :D

Fotelik mamy Maxi Cosi Cabrio Fix - wklejałam już wcześniej :-)

Myślałam, że tylko ja będę jeździć wózkiem po mieszkaniu, ale mój mąż też nie odebrał sobie tej przyjemności :-D I wszystko tak szybko poskładał - nie wiedziałam, że taki szybki i prosty jest montaż tego wszystkiego ;-)

Jeja;-);-) wózeczek boski gdzie go wyhaczyłaś?? podaj namiary:)na allegro??:-D

Do góry