reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

Pysia ja sie troszkę źle wyraziłam, bo karuzele kupiłam używaną ale w bardzo dobrym stanie, pełno jest takich " okazji" na allegro....

co do śpiworka to ja nie używałam, Julcia tez jest z wrzesnia i ja miałam taki fajniutki puchowy kombinezon.....

reklama
a ja najbardziej byłam zadowolona z nie wlaśnie z cudokreu tylko z Linomag zielony- chyba po 7zl w aptece-rewelacja polecam

dzis przyszła karuzela którą wylicytowałam na allegro kosztowała mnie 70 a nowa "chodzi: po 220 :) Lamaze Karuzela Słodkich Snów, karuzelka do łóżeczka - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl
Poprosu super ja kupilam podobna uzywana z Fisher Price.

Dziewczyny, a co powiecie o takim śpiworze do wózka na zimę - przyda się?

Śpiwór 100 wózki jedo Fyn 4ds, Bartatina, Vedi (1079387429) - Aukcje internetowe Allegro

Z góry dzięki za każdą opinię :-)
Ja mialam taki przy moim synku i teraz tez juz kupilam podobny . Powiem ci ze dla mnie to poprostu rewelacja ale one sa przeznaczone najbardziej dla dzieci ktore juz siedza gdzies tak od 6 m-ca. Ja mialam tez taki ok 100 cm i uzywalam go do 2 lat. Mozna go wpinac tez do siedzionka bo ma dziurki na pasy ( powinien miec 5 dziur). Jest nie przemakalny , super gruby, i naprawde trzyma cieplo ( w zimie super na sanki). Ja sobie nie wyobrazam , funkcjonowania w zimie bez tego spiworka , tym bardziej , ze my duzo podrozujemy. Gwarantuje Cie , ze tego zakupu nie bedziesz zalowala. Wrzucam Ci fotki mojego
DSCN4443.jpgDSCN4444.jpg

Dzięki dziewczyny! Saraa - uświadomiłaś mi, że taki śpiworek starczy i na następną zimę do spacerówki czy na sanki bo też ma 100 cm :D Na pewno go kupię!

Przyszedł mi dziś wózek! Jestem tak ogromnie zadowolona - mój wybór to Jedo 4ds w kolorze lawendowym :-) Już nawet dziadkowie wpadli oglądać i się na spacery powoli szykują :-p

ja już dawno nic nie dodawałam,a udało mi się znów troszkę uzbierać :-). No więc: kupiłam taką pościel dla Maluszka-na wszelki wypadek uniwersalna w kolorze gold india AMY POŚCIEL 6 CZ SWEET BABY PLUS GIRAFFE ŻYRAFKA (1089826435) - Aukcje internetowe Allegro
Poza tym wylicytowałam dwa okrycia kąpielowe za śmieszne pieniążki-dziś przyszły i są jak nowe:
http://www.allegro.pl/item1071253273_recznik_okrycie_kapielowe_early_days_baby_ono.html
i sterylizator mikrofalowy Avent:
STERYLIZATOR MIKROFALOWY AVENT, BCM!! (1083061844) - Aukcje internetowe Allegro,
bo mam butelki Avent i będę musiała wrócić do pracy, więc nie ominą nas butelki,choć mam nadzieję,że z moim pokarmem.
Poza tym kupiłam kosmetyki dla Maluszka Hipp i takie bodziaki zakładane:
IMG_1858.jpgIMG_1856.jpgIMG_1843.jpg
pencil.png
pencil.png

Ostatnia edycja:
ja tak samo podczytuje i podziwiam śliczne ciuszki i inne gadżeciki :)

i tak jak podglądywałam to i mnie napadło na ciuszki, kupiłam z 15 par bodziaków,jakieś czapeczki,skarpetki, troszkę od siostry już przywiozłam, ale mało bo ona ma dziewczynkę i wszystko różowe, i wylicytowałam też spory zestawik na allegro i czekam na paczuszkę - tam będe miała dużo spodni, koszulek dla maluszka, a resztę dokupie jak będe wiedziała czego mi brakuje.
Łóżeczko już mam wypatrzonone na allegro o takie: 8503 Drewx Lozeczko z szuflada Maly Mis Safari 24H (1079049643) - Aukcje internetowe Allegro

i taką pościel:
11-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją trzy GRATISY (1091047042) - Aukcje internetowe Allegro

i op siostry będe miała baldachim , wózek też prawie nowy po małej siosty,a później tylko spacerówkę dokupie

Angelus3376 - śliczne te bodziaki z Drewexu, można wiedzieć czy też na Allegro? :)

Ja ostatnio mam fazę na tą firmę i kupiłam już pościelki, prześcieradła, kocyk, okrycie kąpielowe :) Z wszystkiego jestem bardzo zadowolona!

Kochane! Wklejam zdjęcia pierwszej fury Adasia :D

Gondola wraz z torbą:

5.jpg
4.jpg

A w zestawie mamy wózek 2w1 czyli: gondola, spacerówka, przykrycie do gondolki, torba, półśpiworek i parasolka - chyba o niczym nie zapomniałam :D

Fotelik mamy Maxi Cosi Cabrio Fix - wklejałam już wcześniej :-)

Myślałam, że tylko ja będę jeździć wózkiem po mieszkaniu, ale mój mąż też nie odebrał sobie tej przyjemności :-D I wszystko tak szybko poskładał - nie wiedziałam, że taki szybki i prosty jest montaż tego wszystkiego ;-)

reklama
Kochane! Wklejam zdjęcia pierwszej fury Adasia :D

Gondola wraz z torbą:

Zobacz załącznik 259648
Zobacz załącznik 259649

A w zestawie mamy wózek 2w1 czyli: gondola, spacerówka, przykrycie do gondolki, torba, półśpiworek i parasolka - chyba o niczym nie zapomniałam :D

Fotelik mamy Maxi Cosi Cabrio Fix - wklejałam już wcześniej :-)

Myślałam, że tylko ja będę jeździć wózkiem po mieszkaniu, ale mój mąż też nie odebrał sobie tej przyjemności :-D I wszystko tak szybko poskładał - nie wiedziałam, że taki szybki i prosty jest montaż tego wszystkiego ;-)

Jeja;-);-) wózeczek boski gdzie go wyhaczyłaś?? podaj namiary:)na allegro??:-D

Do góry