reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Kinia super te śpioszki, słodziaki normalnie :) i dzięki za linka z ręcznikami może skorzystam :)

Nium Nium tu natomiast znalazlam sklep sprzedający używane ubranka dla dzieci, jeszcze nie zamawiałam ale ceny są kuszące.

A co kupujecie do pupy? ja ostatnio coraz bardziej zastanawiam się nad bambino ( ten ochronny) a dopiero w razie odparzeń sudocrem. Mamuski które kremiki u was się sprawdziły?

A co kupujecie do pupy? ja ostatnio coraz bardziej zastanawiam się nad bambino ( ten ochronny) a dopiero w razie odparzeń sudocrem. Mamuski które kremiki u was się sprawdziły?

w moim przypadku najlepiej sie sprawdzila wazelinka dla dzieci ,bylo po niej zero odparzen bo nie przepyszcza wody i teraz tez zamierzam ja praktykowac

U nas pephanten czasem używaliśmym zresztą przydaje się też do sutków. Teraz myślę o jakimś olejku.
Sudocrem jak już było źle.
Acha dziewczyny nie kupujcie dużego opakowania Sudocremu tego idzie naprawdę mało a jest drogi. Często w szpitalu daja też próbkę.
Taka próbka wystarcza na cały okres pieluchowania. I tak najlepszym lekarstwem i zapobieganiem jest leżenie bez pieluchy.

Kasiona, anitas_2 - piękne te ciuszki kupujecie :D

Haszi - dobrze, że napisałaś o tym Sudocremie - ja dostałam właśnie 2 małe opakowania od szwagierki (pracuje w Rossmanie) i już wiem, że więcej nie ma co kupować :)

A Bepanthen tak zachwalacie, że napewno zakupię. Dzięki!

asiek1000 - mam już kocyk z Drewexu - jest super mięciutki i milutki - myślałam tylko, że będzie grubszy i niestety będę musiała jakiś porządny na zimę do wózka kupić...

Chyba, że polecacie np. śpiworek i do tego wystarczy taki kocyk? Bo ja pojęcia nie mam :(

Ale nie ma tego złego - te 2 poprzednie mam mniejsze, a ten jest większy! ;-)

Poza tym fotelik jest już od wczoraj u mnie w domku - jest rewelacyjny i kolor na żywo też bardzo mi się podoba :D

Doszły też pościelki z Drewexu (wraz z kocykiem) i okryciem kąpielowym - z wszystkiego jestem bardzoooooooo zadowolona :-)

Haszi dzięki za info o sudocremie :) ja właśnie się zastanawiałam czy nie opłaca się bardzieij duże opakowanie, ale widać nie ma takiej potrzeby :)

reklama
Do góry