reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Kinia super te śpioszki, słodziaki normalnie :) i dzięki za linka z ręcznikami może skorzystam :)

Nium Nium tu natomiast znalazlam sklep sprzedający używane ubranka dla dzieci, jeszcze nie zamawiałam ale ceny są kuszące.

A co kupujecie do pupy? ja ostatnio coraz bardziej zastanawiam się nad bambino ( ten ochronny) a dopiero w razie odparzeń sudocrem. Mamuski które kremiki u was się sprawdziły?

A co kupujecie do pupy? ja ostatnio coraz bardziej zastanawiam się nad bambino ( ten ochronny) a dopiero w razie odparzeń sudocrem. Mamuski które kremiki u was się sprawdziły?

w moim przypadku najlepiej sie sprawdzila wazelinka dla dzieci ,bylo po niej zero odparzen bo nie przepyszcza wody i teraz tez zamierzam ja praktykowac

U nas pephanten czasem używaliśmym zresztą przydaje się też do sutków. Teraz myślę o jakimś olejku.
Sudocrem jak już było źle.
Acha dziewczyny nie kupujcie dużego opakowania Sudocremu tego idzie naprawdę mało a jest drogi. Często w szpitalu daja też próbkę.
Taka próbka wystarcza na cały okres pieluchowania. I tak najlepszym lekarstwem i zapobieganiem jest leżenie bez pieluchy.

Kasiona, anitas_2 - piękne te ciuszki kupujecie :D

Haszi - dobrze, że napisałaś o tym Sudocremie - ja dostałam właśnie 2 małe opakowania od szwagierki (pracuje w Rossmanie) i już wiem, że więcej nie ma co kupować :)

A Bepanthen tak zachwalacie, że napewno zakupię. Dzięki!

asiek1000 - mam już kocyk z Drewexu - jest super mięciutki i milutki - myślałam tylko, że będzie grubszy i niestety będę musiała jakiś porządny na zimę do wózka kupić...

Chyba, że polecacie np. śpiworek i do tego wystarczy taki kocyk? Bo ja pojęcia nie mam :(

Ale nie ma tego złego - te 2 poprzednie mam mniejsze, a ten jest większy! ;-)

Poza tym fotelik jest już od wczoraj u mnie w domku - jest rewelacyjny i kolor na żywo też bardzo mi się podoba :D

Doszły też pościelki z Drewexu (wraz z kocykiem) i okryciem kąpielowym - z wszystkiego jestem bardzoooooooo zadowolona :-)

Haszi dzięki za info o sudocremie :) ja właśnie się zastanawiałam czy nie opłaca się bardzieij duże opakowanie, ale widać nie ma takiej potrzeby :)

reklama
Do góry