reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
wiecie co? Ogląda.łam ten wózek Tako Jumper X na żywo u nas w dziecięcym i ma strasznie malutką gondolkę, licząc że trzeba będzie tam wsadzić śpiwór i zimę przewozić to ta gondolka starczy max na 5 m-cy :( A szkoda bo strasznie też mi sie podoba :)
I jeszcze alternatywnie ten znalazłam bo ma gondolę 83 cm:
Zobacz załącznik 258235
:-) witam u mnie w miescie widziałam go na zywo, bardzo duzo babeczek nim jezdzi, Popytalam je wiec jakie są opinie i kazda pani go chwaliła. Ma duza gondolkę super się prowadzi i dwie budki, ta do spacerowki jest ekstra:) spacerowka rozklada sie na plasko i jest naprawde tani wozeczek:) za 1195zl 3w1:-) wiec sama go chyba sobie tez sprawie tylko niebieski
maked_wozek_stx.jpg
http://www.allegro.pl/item1078525770_wozek_q12_gleboki_spacerowy_fotelik_f_i_l_m.html

Ostatnia edycja:
Korba te trampeczki sa superaśne, a numer to chyba najwiekszy z mozliwych:-D:blink:
Aga kołyska tez bardzo mi sie podoba:tak:

Ojej, ale już cudeńka macie :happy: Przepiękna ta kołyska, wózeczki też wypasione, ja jeszcze niezdecydowana, dosłownie nic nie wiem na temat wózków :eek::sorry:Na razie podglądam co kupujecie, słucham rad doświadczonych mamuś i pewnie za miesiąc coś nabędziemy.
Korba- no te ubranka są....rewelacyjnie piękne.Słitaśne ! :cool2::tak:
Na tej stronce , jak sie kliknie na to Twoje zdjęcie - jest po prawej stronie taki tes psychologiczny - obrzek kręcącej się baletnicy. Znam ten obrazek i pamiętam jak wysilałam moje półkule by baletnica zaczęła się obracać w druga stronę, bo o to w tym chodzi, że si e da :-) Dzisiaj test udał się po 5 sekundach, spróbujcie, przednia zabawa z własnym mózgiem :-)

Beniaminka ja tez jestem zielona w kwestii wózków. Nie wiem jak dziewczyny to wszystko zapamietują:szok:. Ja wczoraj na lipcówkach bodajze poczytałam watek o wózkach, i az mnie głowa rozbolała od nadmiaru wiedzy, która i tak zaraz sie gdzies ulotniła:baffled:. I została mi tylko jadna opcja-robienie notatek o wózkach które przypadły mi do gustu

aga26ka kołyska śliczna chociaż mi ostatnio kuzynka odradzała bo jak stwierdziła kupiła dla pierwszej córki i po 2 miesiącach już była za mała, ale zawsze mi się takie podobały jest śliczna

Ja osobiście zaczynam się rozglądać powoli za jakimś nosidełkiem i dostaje oczopląsu zresztą jak przy wszystkim, bo raczej nie miałam stycznośći nigdy z niemowlakami i akcesoriami - urok najmłodszej w rodzinie. Więc licze na to że mi doradzicie troszkę. :)

Ja kupilam dzis dwie butelki: 250 ml i 150 ml z Lovi aktywne ssanie - samosterylizujace sie. Napisane jest, ze mozna je sterylizowac w mikrofali w odpowiedniej temp. Ale tak sie wlasnie zastanawiam, czy wstawiam je do wody i do mirofali czy bezposrednio do mikrofali? Orientuje sie ktoras?

reklama
Do góry