reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

wklejam pare naszych ubranek :)

Załączniki

• ksia plus ubranka 011.jpg
    ksia plus ubranka 011.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 58
  • ksia plus ubranka 010.jpg
    ksia plus ubranka 010.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 63
  • ksia plus ubranka 007.jpg
    ksia plus ubranka 007.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 63
  • ksia plus ubranka 008.jpg
    ksia plus ubranka 008.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 63
  • ksia plus ubranka 012.jpg
    ksia plus ubranka 012.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 58
  • ksia plus ubranka 009.jpg
    ksia plus ubranka 009.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 68
  • ksia plus ubranka 006.jpg
    ksia plus ubranka 006.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Ja kupilam dzis dwie butelki: 250 ml i 150 ml z Lovi aktywne ssanie - samosterylizujace sie. Napisane jest, ze mozna je sterylizowac w mikrofali w odpowiedniej temp. Ale tak sie wlasnie zastanawiam, czy wstawiam je do wody i do mirofali czy bezposrednio do mikrofali? Orientuje sie ktoras?
a ile zapłaciłs? bo ja własnie też planuje zakup własnie takich butelek

Kołyska moje marzenie :-) Myślę, że to dobry pomysł mieć malutką kołyskę na pierwsze miesiące życia maluszka i trzymać ja tuż przy łóżku w sypialni w nocy. Za dnia jak najbardziej łóżeczko tradycyjne lub turystyczne. Ja jeszcze nie zdecydowałam.
Kasiona- piękności te maleńkie ciuszki dla dwójeczki.
Wczoraj zakupiłam taki mini-mini welurowy dresik na 58 cm z H&M z Alledrogo ledwie używany , co prawda jest delikatnie niebieski, ale nie mogłam się oprzeć. Oglądam już kocyki i pościele...ech takie prześliczne teraz te rzeczy. :-)

anitkos super ciuszki, szczególnie te bodziaki z kołnierzykami, dosłownie jak polówki dla dorosłych. Przyznam sie, ze sie z takimi jeszcze nie spotkałam.

reklama
Do góry