reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Pisalyscie wczoraj o kolyskach, wiec przedstawiam Wam kolyske Filipka:)i przy okazji wozek!
IMGP1045.jpgIMGP1048.jpg

alcia - piękna ta kołyska!

Ja właśnie dziś zamówiłam wózek - różnica między sklepem, a Allegro wyniosła 250 zł. - więc zamówiłam na Allegro.

emilia
- jaka kruszynka w pięknym łóżeczku - a komplet pościeli extra.

A oto mój wózek: Jedo 4 ds w kolorze lawendowym ;D

1.jpg
2.jpg

Ojej, ale już cudeńka macie :happy: Przepiękna ta kołyska, wózeczki też wypasione, ja jeszcze niezdecydowana, dosłownie nic nie wiem na temat wózków :eek::sorry:Na razie podglądam co kupujecie, słucham rad doświadczonych mamuś i pewnie za miesiąc coś nabędziemy.
Korba- no te ubranka są....rewelacyjnie piękne.Słitaśne ! :cool2::tak:
Na tej stronce , jak sie kliknie na to Twoje zdjęcie - jest po prawej stronie taki tes psychologiczny - obrzek kręcącej się baletnicy. Znam ten obrazek i pamiętam jak wysilałam moje półkule by baletnica zaczęła się obracać w druga stronę, bo o to w tym chodzi, że si e da :-) Dzisiaj test udał się po 5 sekundach, spróbujcie, przednia zabawa z własnym mózgiem :-)

Emilk, o rany teraz patrze jeszcze raz a tam takie maleństwo lezy, jaka drobineczka słodka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Powoli urządzam sypialnie z rzeczami dla maluszka i zamowiłam kołyske, bo juz nie mogłam wytrzymać ;) Kolyska 3w1 CONECO 1 kol+4cz POSCIEL W=0ZŁ+MOSKIT (1078919530) - Aukcje internetowe Allegro
własnie dziśją otrzymałam, jest cudowna, sliczna i bardzo polecam Beniaminko. Jeszcze nie jest złozona, ale ile gratisów jeszcze otrzymałam od tego sprzedawcy! Pościel tez fajna, potem może posłuzyc do wózeczka, bo na początku i tak dzidzia spi w rożku.

Do góry