reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Pisalyscie wczoraj o kolyskach, wiec przedstawiam Wam kolyske Filipka:)i przy okazji wozek!
IMGP1045.jpgIMGP1048.jpg

alcia - piękna ta kołyska!

Ja właśnie dziś zamówiłam wózek - różnica między sklepem, a Allegro wyniosła 250 zł. - więc zamówiłam na Allegro.

emilia
- jaka kruszynka w pięknym łóżeczku - a komplet pościeli extra.

A oto mój wózek: Jedo 4 ds w kolorze lawendowym ;D

1.jpg
2.jpg

Ojej, ale już cudeńka macie :happy: Przepiękna ta kołyska, wózeczki też wypasione, ja jeszcze niezdecydowana, dosłownie nic nie wiem na temat wózków :eek::sorry:Na razie podglądam co kupujecie, słucham rad doświadczonych mamuś i pewnie za miesiąc coś nabędziemy.
Korba- no te ubranka są....rewelacyjnie piękne.Słitaśne ! :cool2::tak:
Na tej stronce , jak sie kliknie na to Twoje zdjęcie - jest po prawej stronie taki tes psychologiczny - obrzek kręcącej się baletnicy. Znam ten obrazek i pamiętam jak wysilałam moje półkule by baletnica zaczęła się obracać w druga stronę, bo o to w tym chodzi, że si e da :-) Dzisiaj test udał się po 5 sekundach, spróbujcie, przednia zabawa z własnym mózgiem :-)

Emilk, o rany teraz patrze jeszcze raz a tam takie maleństwo lezy, jaka drobineczka słodka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Powoli urządzam sypialnie z rzeczami dla maluszka i zamowiłam kołyske, bo juz nie mogłam wytrzymać ;) Kolyska 3w1 CONECO 1 kol+4cz POSCIEL W=0ZŁ+MOSKIT (1078919530) - Aukcje internetowe Allegro
własnie dziśją otrzymałam, jest cudowna, sliczna i bardzo polecam Beniaminko. Jeszcze nie jest złozona, ale ile gratisów jeszcze otrzymałam od tego sprzedawcy! Pościel tez fajna, potem może posłuzyc do wózeczka, bo na początku i tak dzidzia spi w rożku.

Do góry