Kasiona
Fanka BB :)
dzięki Haszi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marta, ja miałam 3 komplety pościeli, ale używałam tylko dwa, jeden nie rozpakowałam nawet i dobrze, bo mam na teraz.
Co do laktatorów, to miałam taki z BABY ONO, a potem mój mąż musiał kupić w aptece taki całkiem zwykły, bo nie potrafiłam sobie poradzić z tamtym.
Podgrzewacz na szczęście kupiłam też taki tani zwykły bo okazało się, że tylko raz go użyłam.
Hejka , a ja sie pochwale zamówiłam takie cudo Kolyska 3w1 CONECO 1 kol+4cz POSCIEL W=0ZŁ+MOSKIT (1078920436) - Aukcje internetowe Allegro
dodam, ze widziałam "na żywo" w sklepie dziecięcym u nas, ale była o całą stówkę droższa i bez pościeli nie mówiąc juz o moskitierze:-) Czekam na przesyłkę i wlasciwie juz nie moge sie doczekać.