reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Ty to zawsze coś wynajdziesz :-D:-D:-D

Hehe no :-p
Dla mnie wozek musi chodzic idealnie...szczegolnie jak daje za nie takie pieniadze. Jak jest cos nie tak to wozek sie :
a) albo nie kupuje
b) albo oddaje do naprawy
c)albo sprzedaje na allegro i szuka nowego lepszego

:cool2:

nienawidze tandety...albo chodzi wszystko na tip top, na 100%, albo jest do bani i sie nie nadaje do uzytkowania :sorry2::-D jakby mi to kolo tak na codzien trzeszczalo to bym szalu dostala...serio :sorry:

reklama
bernadettko ale ja tego wozka nie chce - to tylko tytul watku, ktory jest juz nawet nieaktualny bo rozmowa toczy sie o praktycznie kazdym wozku.
Na watku tym jest jedna dziewczyna, ktora zajmuje sie testowaniem wozkow wiec ma bardzo rzetelna wiedze, zarowno potrafi przedstawic techniczne informacje jak te z praktycznego punktu widzenia.

Pytanie do mam, których dzieci mają klocki sensoryczne:-) czy Wasze dzieci się nimi bawią? Czy raczej nie. Widziałam żyrafę FP z 17 klockami (mam nadzieję, że to nie jakaś podróba), zastanawiam się nad kupnem. Agutek ty chyba masz żyrafę i garnuszek. Co jest fajniejsze?

ewo jak dla mnie zdecydowanie lepszy jest garnuszek.
zyrafa ma bodajze 5 klockow, ktore sie wrzuca do srodka i zyrafka wydaje tylko jedna melodyjke, ktora niestety jest dosc cicha i krotka, wiec stukot wpadajace klocuszka najczesciej ja zaglusza.
Gwiazedelka czesciej bawi sie garnuszkiem, a zyrafka rzadko.

u nas też garnek jest na topie:tak: wczoraj córcia nauczyła się dopasowywać kształty:tak: ale niestety nie widzialam tego bo byłam w pracy:no: ale mam nadziej że dzisiaj córcia się pochwali:tak:

reklama
Do góry