reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

DDziewczyny zapytam jeszcze was :sorry2: ktory wozek wybralybyscie na moim miejscu?
na codzien w uzyciu ma byc nadal casualplay, a ten ma byc dla babci i na wypady wakacyjne i sklepowe.

ten ma i barierke i okrycie na nozki i folie....tylko wazy 8kg (wiec najciezszy) i ponoc chicco ma sredniej jakosci wozki

CHICCO MULTIWAY 2008 z barierką (następca CT04) (294035073) - Aukcje internetowe Allegro

ten mi sie najbardziej wizualnie widzi, ale nie ma niestety folii przeciwdeszczowej, wazy 7,5kg i ma palak

..:: BOBO W�ZKI DZIECI�CE ::.. ► Bebecar Mutsy Peg Perego: HULA

a ten ponoc jest bardzo dobry jakosciowo i swietnie sie prowadzi, do tego waga tylko 5,6kg, ale ani palaka nie ma, ani okrycia na nozki, i do tego najdrozszy

WÓZEK SPACEROWY JANE ENERGY KOL H 19 ORANGE (299029546) - Aukcje internetowe Allegro

wg was ktory najlepszy? ktory byscie wybraly?

reklama
Agutku ja chyba też wybrałabym Jane:tak: składa się tak samo jak mój ct05 i zajmuje mało miejsca po złożeniu:tak: i jest lekki:tak: będziesz trzymała w jednej ręce wózek a za drugą będziesz sprowadzać córcie po schodach:tak:
ja mojego Chicco jeszcze nie przetestowałam na spacerze czekamy na ciepłe dni:tak: na razie śmigam nim po mieszkaniu:-D

bylismy dzisiaj w sklepie dzieciecym i sprawdzalam wozki, ktore waza ok. 7-8 kg i faktycznie wygladaja na dosc spore i sa ciezkie :eek:
czyli chyba trzeba bedzie postawic na Jane (ktory jest najdrozszy niestety :angry:) i ktory nie ma dodatkow, ale coz....nie mam zamiaru wpakowac sie w cos ciezkiego znowu.

Dziewczyny powiedzcie jeszcze mi prosze, ktory kolor wam sie najbardziej podoba dla dziewczynki i pod wzgledem uzytkowym ;-)

jane-energy-1orange.jpg

EnergyH16Coal.jpg

2137-h18642.jpg

ENERGY_SM.JPG

dzieczyny, korzystając z Waszego doświadczenia,
chciałabym się zapytać jaki polecacie pchacz dla Malucha?
i czy warto go kupować?;-)

SIMAMA ja kupilam na gwiazdke pchacz Fisher Price i moja mala na razie go nie uzywa - jak wstanie przy nim to jej odjezdza i wtedy upada, a jak probuje przy nim isc to tez za szybko jej pchacz odjezdza i nie nadaza nozkami przebierac :-)

Nie wiem czy twoj synus juz wstaje i jak bedzie sobie ewentualnie radzil z pchaczem, u nas na razie jak widzisz nie jest jeszcze w uzyciu. Ale wiem, ze u niektorych marcowych dzieci juz sie sprawdzil - ale te dzieci juz chodza teraz same, wiec chyba po prostu trzeba sie wstrzelic z wlasciwym momentem z tym pchaczem :-)

reklama
Agutku ja bym wybrała ten pierwszy pomarańczowo- błękitny:tak:

Simama my mamy pchacz Chicco powiem szczerze że córcia mało z min chodzi a to dlatego że woli sama chodzić:tak: ale panel przedni służy jej do zabawy:tak:

Do góry