reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo!

Agutek a jakie krzesełko kupiłaś bo ja też muszę w końcu podjąć decyzje i kupic??Na razie skłaniam się ku drewnianemu bo niewykluczone, że kupię dwa - jedno będzie u nas w domu a drugie u moich Rodziców gdzie M spędza sporo czasu. A te plastikowe są dużo droższe więc 2 szt. nie wchodzą w grę.

reklama
ostatecznie zdecydwałam się na takie

244352495

Ja też myślałam o drewnianym, które można później "przerobić" na stolik i krzesełko :tak: Na allegro nie są drogie te krzesełka :tak:

Pisałam już na głównym, że krzesełko przyszło niekompletne....no co za pech nas trzyma przy kupnie każdego sprzętu :rolleyes: Oby facet był uczciwy i dosłał nam brakujący element :-p

Zdecydowaliśmy się w końcu też na fotelik samochodowy :-) Uznaliśmy, że nie czekamy na koleżankę żeby prosić o pożyczkę. Mam nadzieję, że szybko nam przyślą.....i kompletne :rofl2: Wybraliśmy Bebe Confort Iseos Safe Side.

ja też jestem na etapie szukania fotelika do samochodu ,najlepiej już takiego do 36 kg..są od 9 kg..więc już prawie mieścimy sie w normie;) szukam na allegro..ale powiem szczerze że chyba bardziej patrze na kolory..chciałabym jakis z różem..ale chyba tylko 1 był takowy ;]..

reklama
My mamy 0-18kg czyli ponoć starcza do 4 roku życia. Potem pomyślimy o następnym.
Ja z kolei czytałam aby nie kupowac fotelików na duże rozbieżności wagowe, bo automatycznie są mniej bezpieczne i przedział powinien być jak najmniejszy. Ja przy wyborze kierowałam się tylko crash-testami ;-)

Do góry