reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Dziewczyny,
zastanówcie się nad kupnem sudocremu... tzn. zanim kupicie największe opakowanie - spróbujcie zdobyć jakąś próbkę do wyprubowania. Ja kupiłam opakowanie 450g i mam je już 4 m-ce!!!!!! opakowanie duże, ekonomiczne i opłacalne ale nie dla każdego dziecka ten krem się nadaje.
Mojej dziewczynce np. ostatnio wysusza za bardzo skórę więc teraz stosujemy sudocrem sporadycznie i tylko na noc. Za to polecam Bepanthen (dość drogi) i Alantan Plus (dosyć tani) obydwa jako maść.

Pozdrawiam

a no jestem z Łodzi. Byłam tam ostatnio i się złościłam na siebie dlaczego tak późno go odkryłam.
Jest olbrzymi!!!! Wybór niesamowity i doradcy bardzo kompetentni. Jadę tam w przyszłym tygodniu wybrać fotelik. A właśnie macie jakieś doświadczenia z fotelikami 9-18??? bo taki chcę kupić. Napaliłam się maxi cosi tobi ale chicco 9-18 też jest super.

beza ja mam przedział 0-18kg, bo moja córa nie waży jeszcze 9kg i nie mogłam używać tego następnego ;-) Ale już teraz widzę, że kąt siedzenia jest bardzo prostopdały, aż za bardzo mam wrażenie :eek:

Do mnie dotarł wczoraj podnóżek do krzesełka do karmienia...uffff....a więc sprzedawca solidny :tak:

a no jestem z Łodzi. Byłam tam ostatnio i się złościłam na siebie dlaczego tak późno go odkryłam.
Jest olbrzymi!!!! Wybór niesamowity i doradcy bardzo kompetentni. Jadę tam w przyszłym tygodniu wybrać fotelik. A właśnie macie jakieś doświadczenia z fotelikami 9-18??? bo taki chcę kupić. Napaliłam się maxi cosi tobi ale chicco 9-18 też jest super.
no to jedziemy:-D szkoda że nie mam żadnego poważnego zakupu:-( ale może coś kupie jakąś zabakę lub ubranko:-D
jeśli chodzi o maxi cosi tobi to znajoma wkładał synka i mówiła że jest jakis mały a jej synek nie jest wcale duży:no: więc dużo większy jest priori:tak:
ja kupiłam taki i jestem abrdzo zadowolona ORYGINALNY FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18kg MANH (246318906) - Aukcje internetowe Allegro

ja juz tez powinnam kupic Xawkowi ten do 18kg, ale nie mam kaski, kolo mnie otworzyli sklep ktory ma strone nasze-dzieci.pl czy cos takiego i tam np na allegro sie oglaszają ze maja za 180pln i chyba go kupie w weekend. ale skoro wkoncu mam interenet to moze jeszcze troche poszperam

roksi23 bardzo fajny ten fotelik, ostatnio widziałam, na allegro oczywiście, podobny do tego ale z możliwością przekręcania fotelika w lewo lub prawo. Fajna sprawa gdy już nie wyjmujesz dziecka z fotelika tylko bezpośrednio wkładasz go do niego. Pojadę jeszcze raz do mamaija i coś wybiorę.
Jeszcze nigdzie nie wdziałam takiej ilości fotelików jednocześnie :))

reklama
Do góry