reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Agutek a jakie krzesełko kupiłaś bo ja też muszę w końcu podjąć decyzje i kupic??Na razie skłaniam się ku drewnianemu bo niewykluczone, że kupię dwa - jedno będzie u nas w domu a drugie u moich Rodziców gdzie M spędza sporo czasu. A te plastikowe są dużo droższe więc 2 szt. nie wchodzą w grę.

reklama
ostatecznie zdecydwałam się na takie

244352495

Ja też myślałam o drewnianym, które można później "przerobić" na stolik i krzesełko :tak: Na allegro nie są drogie te krzesełka :tak:

Pisałam już na głównym, że krzesełko przyszło niekompletne....no co za pech nas trzyma przy kupnie każdego sprzętu :rolleyes: Oby facet był uczciwy i dosłał nam brakujący element :-p

Zdecydowaliśmy się w końcu też na fotelik samochodowy :-) Uznaliśmy, że nie czekamy na koleżankę żeby prosić o pożyczkę. Mam nadzieję, że szybko nam przyślą.....i kompletne :rofl2: Wybraliśmy Bebe Confort Iseos Safe Side.

ja też jestem na etapie szukania fotelika do samochodu ,najlepiej już takiego do 36 kg..są od 9 kg..więc już prawie mieścimy sie w normie;) szukam na allegro..ale powiem szczerze że chyba bardziej patrze na kolory..chciałabym jakis z różem..ale chyba tylko 1 był takowy ;]..

reklama
My mamy 0-18kg czyli ponoć starcza do 4 roku życia. Potem pomyślimy o następnym.
Ja z kolei czytałam aby nie kupowac fotelików na duże rozbieżności wagowe, bo automatycznie są mniej bezpieczne i przedział powinien być jak najmniejszy. Ja przy wyborze kierowałam się tylko crash-testami ;-)

Do góry