reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Ja też tak nie uważam, ale no jakoś tak sama nie umiem.... :sorry2: Natomiast absolutnie podziwiam osoby, które potrafią rewelacyjnie się w lumpeksie ubrać i wyglądają bardzo oryginalnie za małe pieniądze. Po prostu dla mnie bomba i szacuneczek dla takich osób i tak po cichutku im zazdroszczę ;-) Bo nie dość, że ja się krępuję to jeszcze jak bym się odważyła to i tak nie potrafiłabym nic fajnego wynaleźć :-D Dlatego podziwiam, podziwiam :tak:

Nie lubię tylko lumpeksow takich ot sobie, które nie mają nic porządnego tylko właśnie takie szmaty :baffled: Podobają mi się lumpeksy z klasą, czyli markowe ciuchy, posegregowane, wywieszone na wieszakach czy nawet przeprane. O taki lumpeks to jest coś, ale niestety u nas często to jeszcze rzadkość :eek:
zgadzam sie w zupełności
moja siorka ma dobrze, bo ona mieszka w Poznaniu i tam jest kilka fajnych lumpów, poza tym ona nawet w przeciętnym lumpexie znajdzie coś dla siebie, w kilku sprzedawczynie ją już znają i jak wchodzi od razu podają jej coś co na pewno jej sie może spodobać. ona prawie wszystkie swoje ciuchy kupuje "na wagę":-D
m_50a68eae3cabc2598a3afd82c287ff2e.jpg
to kilka zdjęć mojej sister :tak:
m_50e8495b071b1fd5ffcec52d0387dffb.jpg

m_468949f47076aae4265b398903aa6a9b.jpg
:cool2:;-)

reklama
Dzięki wielkie:tak: Muszę już kupić bo mi córcia wyrywa z rąk szklanki i kubki z herbatą jak piję :tak:Otwiera szeroko buzię i chce się napić ode mnie. :tak:

Ja też się przymierzam do niekapka, ale jakoś takie mi się wydają te dziurki duże, bo ignaś soczki pije z butelki ze smoczkiem "s" czyli najmniejszym. a canpola nie moge dostać takich z miękkim ustnikiem. tylko nuk widziałam super ale 30zł kosztuje a jest mała, więc na długo nie posłuży.
Chyba się zdecyduje na avent bo tam można ustnik wymienić na większy
Choć słyszałam opinie że dzieci nie chcą z tych kubków pić??

ja ostanio słyszałam że niekapek powoduje wady zgryzu:baffled: najlepszy jest kubek zwykły lub taki z rurka:tak: trochę mnie to zaskoczyło jesli chodzi o niekapek:confused: jakiś pan doktor wypowiadał sie na tvn style w tym programi o mluchach "mamo już jestem" czy jakoś tak:happy:

reklama
Do góry