JustineMyMind
Mama Laureńki
zgadzam sie w zupełnościJa też tak nie uważam, ale no jakoś tak sama nie umiem.... Natomiast absolutnie podziwiam osoby, które potrafią rewelacyjnie się w lumpeksie ubrać i wyglądają bardzo oryginalnie za małe pieniądze. Po prostu dla mnie bomba i szacuneczek dla takich osób i tak po cichutku im zazdroszczę ;-) Bo nie dość, że ja się krępuję to jeszcze jak bym się odważyła to i tak nie potrafiłabym nic fajnego wynaleźć Dlatego podziwiam, podziwiam
Nie lubię tylko lumpeksow takich ot sobie, które nie mają nic porządnego tylko właśnie takie szmaty Podobają mi się lumpeksy z klasą, czyli markowe ciuchy, posegregowane, wywieszone na wieszakach czy nawet przeprane. O taki lumpeks to jest coś, ale niestety u nas często to jeszcze rzadkość
moja siorka ma dobrze, bo ona mieszka w Poznaniu i tam jest kilka fajnych lumpów, poza tym ona nawet w przeciętnym lumpexie znajdzie coś dla siebie, w kilku sprzedawczynie ją już znają i jak wchodzi od razu podają jej coś co na pewno jej sie może spodobać. ona prawie wszystkie swoje ciuchy kupuje "na wagę"