reklama
A
Agutek
Gość
Ja też nie umiem szukać i jakoś tak krępuję się Ale wiem, że gdzieś jest taki fajny z ciuszkami dla dzieci już wycenionymi. Koleżanki znajoma taki między innymi prowadzi i jak byłam w ciąży to przyniosła mi od niej reklamówę całą ciuszków a ja wybierałam sobie w zaciszu domowym co chcę...o tak mogłabym kupować ;-)
Hehehehe u nas w bydgoszczy jest prawdziwe zagłębie lumpeksów u mnie na ulicy( ma ok 100numerów) jest ich chyba z 10, ale ja mam 2 ulubione i tam buszuje
Ostatnio kupilłam małemu kurtkę na zimę na polarze za 13 zł i do tego taki pajac z polaru z antypoślizgiem ( był za 8 zł ale pani zrobiła 20 razem). a to co jest na allegro niby firmówki z londynu to myślicie że skąd jest??
Moja koleżanka tak zarabia niezlą kasę, ale ostatnio miała jazdę bo trafiła na jakąs pedantyczną babkę i ta zrobiła jej awanture ze niby kurtka z anglii kupiona nowa mało uzywana a na metce podpisany jakis graham brandt i adres :-) hehehe pewnie był do przedszkola noszony
Kombinezonu tez tam szukam
juz panie wiedzą i mają mi odkładać.
ja uważam że nie ma sensu kupować za 120zł czegoś co dziecko zalozy kilka razy
Ostatnio kupilłam małemu kurtkę na zimę na polarze za 13 zł i do tego taki pajac z polaru z antypoślizgiem ( był za 8 zł ale pani zrobiła 20 razem). a to co jest na allegro niby firmówki z londynu to myślicie że skąd jest??
Moja koleżanka tak zarabia niezlą kasę, ale ostatnio miała jazdę bo trafiła na jakąs pedantyczną babkę i ta zrobiła jej awanture ze niby kurtka z anglii kupiona nowa mało uzywana a na metce podpisany jakis graham brandt i adres :-) hehehe pewnie był do przedszkola noszony
Kombinezonu tez tam szukam
juz panie wiedzą i mają mi odkładać.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Oczywiście, że ludzie kupują ciuszki w lumpeksach i sprzedają potem na allegro. Ale ja nie mam czasu chodzić po lumpeksach, więc kupuję na allegro i przepłacam. Trudno .a to co jest na allegro niby firmówki z londynu to myślicie że skąd jest??
A
Agutek
Gość
No akurat kombinezon posłuży codziennie przez jakieś prawie pół roku Więc te 120zł to jeszcze nie taki duży wydatek na tyle czasu
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Szczerze mówiąc, to też nie odwiedzam lumpeksów i chyba tam nie zajrzę.
Piotruś będzie miał może mniej ciuszków, ale chyba niczego mu nie brakuje,
............ a jakby co, to zawsze ma babcię, która chętnie coś kupi wnukowi.
Piotruś będzie miał może mniej ciuszków, ale chyba niczego mu nie brakuje,
............ a jakby co, to zawsze ma babcię, która chętnie coś kupi wnukowi.
Babcia Ignasia też chętnie kupuje małemu rzeczy, choć ostatnio się wkurza że ja moge taniej.
No może kombinezon to zły przykład bo sama kupiłam w sklepie, ale sweterki, spodenki, bluzeczki to już jest różnica.
A to nawet nie chodzi o zaoszczedzenie kasy tylko o frajdę.
my z koleżanką wcześniej chodziłyśmy na takie łowy a potem co zaoszczędziłyśmy to wydawałyśmy na pierdoły ( słodycze, płyty, kino ) teraz mi szkoda, wolę na dziecko
ja się tam wcale nie krępuje, nie tylko sama biedota chodzi do szmatexów
No może kombinezon to zły przykład bo sama kupiłam w sklepie, ale sweterki, spodenki, bluzeczki to już jest różnica.
A to nawet nie chodzi o zaoszczedzenie kasy tylko o frajdę.
my z koleżanką wcześniej chodziłyśmy na takie łowy a potem co zaoszczędziłyśmy to wydawałyśmy na pierdoły ( słodycze, płyty, kino ) teraz mi szkoda, wolę na dziecko
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja się też nie krępuję i ogólnie popieram, tylko nie mam w pobliżu takiego sklepu niestety... Babcia czasem coś małemu kupi jak jedzie do centrum, a mnie zostaje Allegro . Kupiłam Karolowi kombinezon za ok. 30 zł (razem z przesyłką) i nie wydaje mi się, żeby był gorszy niż nowy...
reklama
A
Agutek
Gość
nie tylko sama biedota chodzi do szmatexów
Ja też tak nie uważam, ale no jakoś tak sama nie umiem.... Natomiast absolutnie podziwiam osoby, które potrafią rewelacyjnie się w lumpeksie ubrać i wyglądają bardzo oryginalnie za małe pieniądze. Po prostu dla mnie bomba i szacuneczek dla takich osób i tak po cichutku im zazdroszczę ;-) Bo nie dość, że ja się krępuję to jeszcze jak bym się odważyła to i tak nie potrafiłabym nic fajnego wynaleźć Dlatego podziwiam, podziwiam
Nie lubię tylko lumpeksow takich ot sobie, które nie mają nic porządnego tylko właśnie takie szmaty Podobają mi się lumpeksy z klasą, czyli markowe ciuchy, posegregowane, wywieszone na wieszakach czy nawet przeprane. O taki lumpeks to jest coś, ale niestety u nas często to jeszcze rzadkość