reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

ja stawiam na kombinezon i to taki z odpinanymi stópkami, bo nie wiadomo czy maluchy nie zaczna chodzić i jaka bedzie zima.
Ja w Bydgoszczy widziałam takie najlepsze w takiej hurtowni "akpol" mają wszystkie bajery (butki,rekawiczki,kaptur odpinany) ale cena tak od140PLN w górę
Czapę polecam wełnianą na polarze pod spodem

reklama
Jest tu na tej stronie Coccodrillo.
Przedostatni rząd - niebieski z futerkiem.
Do tego w tej serii jest jeszcze taka czerwona czapa, ale inna niż tu na stronie pokazana.
Do tego chcę jej dokupić jeszcze kozaczki, bo ten kombinezon nie ma stópek...też są pokazane na tej stronie.

Kupiła kombinezon na zimę Coccodrillo. W ogóle nie było rozm. 74...chyba najbardziej chodliwy jest :-D Wzięłam więc 80, bo skoro ma starczyć na pół roku to w końcu kiedyś córa chyba trochę urośnie :-p Wybrałam taki fason, w którym ten rozmiar był najmniejszy...podobał mi się taki jeden kombinezon biało-zielony...normalnie bomba, ale 80-tka była ogromna... :-(
Do tego od razu kupiłam w komplecie czapę zimową :-)

Agutek...to my chyba własnei mamy ten biało - zielony :-D

Pierwszy od góry....?
Coccodrillo

Tak to chyba ten :tak:
Gdyby był rozmiar 74 to bym go od razu wzięła :-D
Ale nie było, a rozmiar 80 z tego był olbrzymi :-) A czekać nie chciałam (że może coś dowiozą), bo za chwilę ponoć już wszystko wykupione będzie, poprzebierane i dopiero będzie problem z dostaniem. Koleżanka mówiła, że jej znajoma poszła rok w temu w połowie października i już nic nie było a i dostaw nie robili już :eek:

Agutku, rzeczywiście niektóre duze te kombinezony, nasz niby 74 ale Borysek w nim troche pływa ....:-D Także może ta zima tak szybko nie przychodzić, zeby zdązył troszke urosnąć.;-)

Ładne te Wasze kombinezony. W ogóle trzeba przyznać, że Coccodrillo ma bardzo ładne rzeczy no ale też nietanie..

A ile kosztowały te kombinezony? Oglądałam ceny na Niebieskie Migda?y - sklep internetowy z odzie?? dzieci꣱, obuwiem dzieci꣹m, zabawkami, zabawki, sklep z zabawkami, kosmetyki dla dzieci, kosmetyki dzieci꣥, odzie? dzieci꣡, odzie? dzieci꣡ i niemowl꣡, ubrania dzieci꣥, ubranka dzieci꣥, o ale tam jakies 2 kombinezony były i to ze starych kolekcji. A w tych sklepach gdzie kupowałyście swoje mają też skórzane buty? Na tych "niebieskich migdałach" są bardzo fajne buciki, fakt, że to jeszcze za wcześnie ale na przyszłość chcę się zorientować jak one na żywo wyglądają a w "moim" Coccodrillo mieli tylko sportowe buty z tej firmy.

Ale chyba jednak będę polować na kombinezon w ciucholandzie choć przez to moje "polowanie" wpadam co jakiś czas do ciucholandów i nie mogę się oprzeć przed kupnem to sweterka, to kamizelki ...Dziś np. kupiłam dla Młodego bojówki GAPa i sztruksową kamizelkę z polarem Nexta w sumie za 20 zł :-)

Malaga ja tez nie potrafie grzebac dlatego chodzę tam gdzie są wycenione rzeczy popowieszane na wieszakach wielkością, plcią i rodzajem. I tak jest duzo taniej niz w sklepie czy nawet na allegro :).

A ostatnio kupilam M takie sweterki za 16 zł oba :-) :

reklama
Do góry