reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

To nasza raodzinka (poza dziadkami) na takich imprezkach jak chrzciny czy wesela to nie mogę powiedzieć bo nie szczędzi kasy, wiem po swoim weselu i teraz jak gadałam z teściową a ona z ciotkami to nie będzie źle. Za chrzciny nam się powinno zwrócić i jeszcze coś może zostanie, więc akurat na zakupy dla Wiki bo inaczej to też by było cienko.

reklama
Mąż kupił te pieluszki Dada w Biedronce i faktycznie są fajne, mięciutkie i właściwie niczym się nie różnią na pierwszy rzut oka od pampersów. Ale nie są jakieś super tanie - 19 zł za 36 szt. Kupił też chusteczki tej marki - 72 szt. za jakieś 4 zł.

kupiłam Natalce fotelik samochodowy Chicco Kay1 X-Plus od 9-18kg zapłaciłam z przesyłką 444zł dzwoniłam do sklepu i taki sam kosztuje 659zł:szok::szok: wczoraj przymieżyliśmy do samochodu i nawet troszkę powoziliśmy Natalkę w nim ale jest jeszcze za wcześnia:tak: poprostu musimy jeszcze poczekać ok 2tyg lub miesiąc:tak:
ORYGINALNY FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18 kg (218801340) - Aukcje internetowe Allegro
fotkę wkleiłam na zamknietym

kupiłam Natalce fotelik samochodowy Chicco Kay1 X-Plus od 9-18kg zapłaciłam z przesyłką 444zł dzwoniłam do sklepu i taki sam kosztuje 659zł:szok::szok: wczoraj przymieżyliśmy do samochodu i nawet troszkę powoziliśmy Natalkę w nim ale jest jeszcze za wcześnia:tak: poprostu musimy jeszcze poczekać ok 2tyg lub miesiąc:tak:
ORYGINALNY FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18 kg (218801340) - Aukcje internetowe Allegro
fotkę wkleiłam na zamknietym

A ile waży teraz Natala?

Czy fotelik ma możliwość lekkiego rozkładania do pozycji półleżącej?

Będziecie kupowały krzesełko do karmienia? Czy może macie, jeśli tak to jakie i czy jesteście zadowolone z niego.

Będziecie kupowały krzesełko do karmienia? Czy może macie, jeśli tak to jakie i czy jesteście zadowolone z niego.

Tak będę kupować. Nie mam jeszcze 100% faworyta ale może Baby Design lub Sun Baby, czy jakoś tak :-p

Dziś kupowałam butelki AVENTU i na ulotce zadziwiła mnie jedna rzecz. A mianowicie przedziały wiekowe w ustnikach-niekapkach. Jeszcze niedawno biały miękki był od 3-go miesiąca, a zielony od 6-go.
Teraz na tej ulotce biały jest od 6-go, a zielony od 12-go miesiąca :eek:
Zastanawia mnie czy nastąpiły jakieś zmiany mające za sobą ukryte jakieś powody czy może to błąd w druku? Na stronie Aventu nadal zachowane są stare przedziały wiekowe :huh:

reklama
W Tesco jest promocja na pieluchy
Pieluchy Huggies Mega Pack - 36,99zł
różne rodzaje
Oferta ważna od 02.08 do 08.08.2007

Do góry