reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
To drogi mają ten blender, gdzieś go widziałam za 199zł. Chyba w MediaMarkcie.W Carrefour jest promocja, kupując Pampersy za 46,99 dostajemy zniżkę 70zł na blender Brauna, kosztuje wtedy 169zł.
malaga
Fanka BB :)
Agutek - ja kupowałam małemu niekapek z miękkim ustnikiem od 6 miesiąca Jest biały (ustnik) Były tam też niekapki od 3 miesiąca i też miały biały ustnik :-) Były też te od 12 miesiąca, ale nie pamiętam, jakiego koloru był ustnik..Dziś kupowałam butelki AVENTU i na ulotce zadziwiła mnie jedna rzecz. A mianowicie przedziały wiekowe w ustnikach-niekapkach. Jeszcze niedawno biały miękki był od 3-go miesiąca, a zielony od 6-go.
Teraz na tej ulotce biały jest od 6-go, a zielony od 12-go miesiąca
Zastanawia mnie czy nastąpiły jakieś zmiany mające za sobą ukryte jakieś powody czy może to błąd w druku? Na stronie Aventu nadal zachowane są stare przedziały wiekowe
A
Agutek
Gość
Agutek - ja kupowałam małemu niekapek z miękkim ustnikiem od 6 miesiąca Jest biały (ustnik) Były tam też niekapki od 3 miesiąca i też miały biały ustnik :-) Były też te od 12 miesiąca, ale nie pamiętam, jakiego koloru był ustnik..
Czyli musieli zmienić, bo do niedawna biały był od 3 m-ca, a od 6 m-ca był zielony, który teraz jest od roku
Ciekawe tylko czemu na stronie Aventu nadal jest stary podział
ewa0381
Kupiłam dziś pieluchy Huggies 3 i nie jestem z nich zadowolona. W Pampersie jak dziecko nasika to pieluszka za bardzo się nie "deformuje", a tutaj. Córcia leżała i machała nogami to wszystko zbiło się w jednym miejscu i u góry pozostały... nic nie pozostało. Te rozciągające się paski w Pampersach to jest coś, a tu? Jest tego może ze 2 cm i prawie wcale się nie rozciąga.
Lajla83
ja w media kupiłam blener Browna za 99zł taki zwykły prostyTo drogi mają ten blender, gdzieś go widziałam za 199zł. Chyba w MediaMarkcie.
mam niekaperk Aventu od 6 miesiąca ale ma plastikowy zielony ustnik ale mała sobie radzi:-)Agutek - ja kupowałam małemu niekapek z miękkim ustnikiem od 6 miesiąca Jest biały (ustnik) Były tam też niekapki od 3 miesiąca i też miały biały ustnik :-) Były też te od 12 miesiąca, ale nie pamiętam, jakiego koloru był ustnik..
A ja w media kupiłam blender z metalową końcówką Brauna za 149zł.
Kurcze, muszę pomysleć nad tym niekapkiem, może Wiktorii też kupie. Chociaż nie jestem do tego zbyt przekonana, nie wiem dlaczego, ale ona wydaje mi sie jeszcze za mała do niekapka.
Kurcze, muszę pomysleć nad tym niekapkiem, może Wiktorii też kupie. Chociaż nie jestem do tego zbyt przekonana, nie wiem dlaczego, ale ona wydaje mi sie jeszcze za mała do niekapka.
reklama
A
Agutek
Gość
Dziewczyny, które nie kupiły jeszcze blendera!
Ponoć po 6 miesiącu zupki nie są już zmiksowaną jednolitą masą tylko mają w sobie grudki, żeby stymulować u dzieci powoli żucie. Słyszałam, że taką konsystencję można uzyskać rozdrabniając składniki zupki po prostu widelcem. Także jeśli ktoś myśli o kupnie blendera a szkoda mu kasy to chyba warto się zastanowić czy jest sens kupować. Przyda się bowiem może z miesiąc, dwa...
Ponoć po 6 miesiącu zupki nie są już zmiksowaną jednolitą masą tylko mają w sobie grudki, żeby stymulować u dzieci powoli żucie. Słyszałam, że taką konsystencję można uzyskać rozdrabniając składniki zupki po prostu widelcem. Także jeśli ktoś myśli o kupnie blendera a szkoda mu kasy to chyba warto się zastanowić czy jest sens kupować. Przyda się bowiem może z miesiąc, dwa...