reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

To nasza raodzinka (poza dziadkami) na takich imprezkach jak chrzciny czy wesela to nie mogę powiedzieć bo nie szczędzi kasy, wiem po swoim weselu i teraz jak gadałam z teściową a ona z ciotkami to nie będzie źle. Za chrzciny nam się powinno zwrócić i jeszcze coś może zostanie, więc akurat na zakupy dla Wiki bo inaczej to też by było cienko.

reklama
Mąż kupił te pieluszki Dada w Biedronce i faktycznie są fajne, mięciutkie i właściwie niczym się nie różnią na pierwszy rzut oka od pampersów. Ale nie są jakieś super tanie - 19 zł za 36 szt. Kupił też chusteczki tej marki - 72 szt. za jakieś 4 zł.

kupiłam Natalce fotelik samochodowy Chicco Kay1 X-Plus od 9-18kg zapłaciłam z przesyłką 444zł dzwoniłam do sklepu i taki sam kosztuje 659zł:szok::szok: wczoraj przymieżyliśmy do samochodu i nawet troszkę powoziliśmy Natalkę w nim ale jest jeszcze za wcześnia:tak: poprostu musimy jeszcze poczekać ok 2tyg lub miesiąc:tak:
ORYGINALNY FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18 kg (218801340) - Aukcje internetowe Allegro
fotkę wkleiłam na zamknietym

kupiłam Natalce fotelik samochodowy Chicco Kay1 X-Plus od 9-18kg zapłaciłam z przesyłką 444zł dzwoniłam do sklepu i taki sam kosztuje 659zł:szok::szok: wczoraj przymieżyliśmy do samochodu i nawet troszkę powoziliśmy Natalkę w nim ale jest jeszcze za wcześnia:tak: poprostu musimy jeszcze poczekać ok 2tyg lub miesiąc:tak:
ORYGINALNY FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18 kg (218801340) - Aukcje internetowe Allegro
fotkę wkleiłam na zamknietym

A ile waży teraz Natala?

Czy fotelik ma możliwość lekkiego rozkładania do pozycji półleżącej?

Będziecie kupowały krzesełko do karmienia? Czy może macie, jeśli tak to jakie i czy jesteście zadowolone z niego.

Będziecie kupowały krzesełko do karmienia? Czy może macie, jeśli tak to jakie i czy jesteście zadowolone z niego.

Tak będę kupować. Nie mam jeszcze 100% faworyta ale może Baby Design lub Sun Baby, czy jakoś tak :-p

Dziś kupowałam butelki AVENTU i na ulotce zadziwiła mnie jedna rzecz. A mianowicie przedziały wiekowe w ustnikach-niekapkach. Jeszcze niedawno biały miękki był od 3-go miesiąca, a zielony od 6-go.
Teraz na tej ulotce biały jest od 6-go, a zielony od 12-go miesiąca :eek:
Zastanawia mnie czy nastąpiły jakieś zmiany mające za sobą ukryte jakieś powody czy może to błąd w druku? Na stronie Aventu nadal zachowane są stare przedziały wiekowe :huh:

reklama
W Tesco jest promocja na pieluchy
Pieluchy Huggies Mega Pack - 36,99zł
różne rodzaje
Oferta ważna od 02.08 do 08.08.2007

Do góry