To nasza raodzinka (poza dziadkami) na takich imprezkach jak chrzciny czy wesela to nie mogę powiedzieć bo nie szczędzi kasy, wiem po swoim weselu i teraz jak gadałam z teściową a ona z ciotkami to nie będzie źle. Za chrzciny nam się powinno zwrócić i jeszcze coś może zostanie, więc akurat na zakupy dla Wiki bo inaczej to też by było cienko.
reklama
A
Agutek
Gość
Od jutra w Rossmannie nowe promocje, m.in. trójpak Gerbera za 4,59zł i obniżka na słoiczki Bobovity.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Mąż kupił te pieluszki Dada w Biedronce i faktycznie są fajne, mięciutkie i właściwie niczym się nie różnią na pierwszy rzut oka od pampersów. Ale nie są jakieś super tanie - 19 zł za 36 szt. Kupił też chusteczki tej marki - 72 szt. za jakieś 4 zł.
Lajla83
Fanka BB :)
kupiłam Natalce fotelik samochodowy Chicco Kay1 X-Plus od 9-18kg zapłaciłam z przesyłką 444zł dzwoniłam do sklepu i taki sam kosztuje 659zł wczoraj przymieżyliśmy do samochodu i nawet troszkę powoziliśmy Natalkę w nim ale jest jeszcze za wcześnia poprostu musimy jeszcze poczekać ok 2tyg lub miesiąc
ORYGINALNY FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18 kg (218801340) - Aukcje internetowe Allegro
fotkę wkleiłam na zamknietym
ORYGINALNY FOTELIK CHICCO KEY-1 X-PLUS 9-18 kg (218801340) - Aukcje internetowe Allegro
A
Agutek
Gość
kupiłam Natalce fotelik samochodowy Chicco Kay1 X-Plus od 9-18kg zapłaciłam z przesyłką 444zł dzwoniłam do sklepu i taki sam kosztuje 659zł wczoraj przymieżyliśmy do samochodu i nawet troszkę powoziliśmy Natalkę w nim ale jest jeszcze za wcześnia poprostu musimy jeszcze poczekać ok 2tyg lub miesiąc
A ile waży teraz Natala?
Czy fotelik ma możliwość lekkiego rozkładania do pozycji półleżącej?
Lajla83
Natalka ma 7300g a fotelik średni się rozkłada tak jak na stronie allegro dlatego jeszcze pomęczy się mała w nosidełku które jest za małe dla niej:-(A ile waży teraz Natala?
Czy fotelik ma możliwość lekkiego rozkładania do pozycji półleżącej?
Lajla83
ja mam w planach zakup takiego Lonty - KRZESEŁKO i STOLIK do KARMIENIA - SAFIR (218309478) - Aukcje internetowe Allegro ale poczekam jak mała dobrze siądzie
A
Agutek
Gość
Będziecie kupowały krzesełko do karmienia? Czy może macie, jeśli tak to jakie i czy jesteście zadowolone z niego.
Tak będę kupować. Nie mam jeszcze 100% faworyta ale może Baby Design lub Sun Baby, czy jakoś tak
Dziś kupowałam butelki AVENTU i na ulotce zadziwiła mnie jedna rzecz. A mianowicie przedziały wiekowe w ustnikach-niekapkach. Jeszcze niedawno biały miękki był od 3-go miesiąca, a zielony od 6-go.
Teraz na tej ulotce biały jest od 6-go, a zielony od 12-go miesiąca
Zastanawia mnie czy nastąpiły jakieś zmiany mające za sobą ukryte jakieś powody czy może to błąd w druku? Na stronie Aventu nadal zachowane są stare przedziały wiekowe
reklama