reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Dziewczyny, które nie kupiły jeszcze blendera!
Ponoć po 6 miesiącu zupki nie są już zmiksowaną jednolitą masą tylko mają w sobie grudki, żeby stymulować u dzieci powoli żucie. Słyszałam, że taką konsystencję można uzyskać rozdrabniając składniki zupki po prostu widelcem. Także jeśli ktoś myśli o kupnie blendera a szkoda mu kasy to chyba warto się zastanowić czy jest sens kupować. Przyda się bowiem może z miesiąc, dwa...
ale blender bardzo przydaje się nie tylko do zupek my (tzn mąż:-D) używamy go do sosów, drinków....

reklama
My mamy taki stary blender, a właściwie robot ręczny, bo są różne końcówki do niego. Chciałam kiedyś kupić tego Brauna Multiquick (właśnie on był za 199zł), ale w końcu nie kupiłam i chyba już nie kupię :-).

ale blender bardzo przydaje się nie tylko do zupek my (tzn mąż:-D) używamy go do sosów, drinków....

Pewnie :-) Pisałam do dziewczyn, które chciały kupić wyłącznie do robienia zupek dla dzieci ;-)My np. na codzień nie używamy jakoś blendera...ostatnio mąż chciał użyć pierwszy raz i od razu popsuł :-D

Byliśmy dziś na zakupach i oczywiście kupiłam córci ubranka. W Tesco są bardzo ładne i tanie (promocja). Kupiłam np. 3 bluzeczki za 7,5zł albo 2 pary spodenek za 17zł (na przyszły rok).
Również w Tesco kupiłam bardzo fajny pojemnik na zabawki - 20zł (w zeszłym tygodniu kosztował 36zł)

to faktycznie tanio.:tak: Szkoda że w dziurze, w której mieszkam nie ma tesco :zawstydzona/y::-(
ja kupiłam małej ostatnio rajstopki do sukienki, (zakładam je też do bluzeczki z falbanką) wygląda w nich ślicznie i gumka nie ciśnie a przyjemność ta kosztowała tyle co rajstopy mamusi - 10zyla :szok::baffled:

to faktycznie tanio.:tak: Szkoda że w dziurze, w której mieszkam nie ma tesco :zawstydzona/y::-(
ja kupiłam małej ostatnio rajstopki do sukienki, (zakładam je też do bluzeczki z falbanką) wygląda w nich ślicznie i gumka nie ciśnie a przyjemność ta kosztowała tyle co rajstopy mamusi - 10zyla :szok::baffled:

To i tak mało :-pJa ostatnio płaciłam za rajstopki młodej 13,50 :baffled:
Ale fakt - ślicznie wygląda ;-)

ewo mi dziś na allegro udało się kupić kilka tych bluzeczek Cherokee. Oczywiście po doliczeniu kosztów przesyłki cena jest trochę wyższa, ale skoro u mnie nie ma tych ciuszków to i tak myślę, że cena nie jest wygórowana (3 bluzki po 6,66 i jedna po 9,50 plus do tego przesyłka) :happy:

Czy któraś z was planuje zakup lekkiej spacerówki? Jeśli tak to macie jakieś typy?

A ja kupiłam wczoraj córci rajstopki po 5zł:rofl2:. Kilka par oczywiście:-p Do tego skarpetki 5 par za 5zł. Skoczyliśmy z mężem na stadion (w Warszawie). Nie byłam w najlepszym nastroju więc się ostro targowałam, jak nie chcieli sprzedać taniej to odchodziłam i już:-D Wiecie, że do hurtu ubranka dla dzieci sprzedają tam np. bluzki po 3,5zł (te co w sklepie po 15-20zł), kurtki po 7zł itp. :szok::szok::szok: Tylko kupować i sprzedawać na allegro.

Kupiłam sobie kurtkę za 35zł:szok:

Agutek wrzuć link do tych ubranek które kupiłaś, kestem ciekawa czy to te same co w tesco. Właśnie sobie myślałam, że ludzie nakupią i będą sprzedawać na allegro

reklama
ewo takie (cena na metce jest 25zł za sztukę):

97e345045616d302.jpg

0f7a807139e29114.jpg

Do góry