reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Dzien dobry,

5 10 15 sie spiera szybko niestety
h&m jest lepsze pod tym wzgledem
ale i tak najlepsze moim zdaniem sa mothercare, early days i morris mouse
te rzeczy po Jasiu spokojnie zaloze Julkowi i zadal bedzie wygladac ladnie:tak:

reklama
Dzięki Anija za poradę doświadczonej Mamy :).

Ja mam sporo rzeczy różnych firm (także tych wymienionych przez Ciebie) po dzieciach kuzynki (przy okazji jeszcze zaliczyły inne dzieci a sądzę, że większość była z ciucholandów) i faktycznie niektóre są jak nówki ale to pewnie wynika z tego, że poza ewentualnym poplamieniem, takie leżące dziecko nie jest w stanie za bardzo "sponiewierać" ubrania ;).

Co do Mathercare to z tego co sie zdążyłam zorientować mieszkańcy Wawy (czyli m.in. Ty :) ) są uprzywilejowaniu bo macie tam chyba z 5 czy 6 sklepów a poza tym w Polsce jest jeden w Poznaniu i chyba Gdańsku. U nas na Śląsku nie ma żadnego.... Dziwne w sumie bo klientów pewnie by nie brakło pomimo wysokich cen. Ja bym pewnie nie omijała wyprzedaży bo wtedy to "naprawdę warto" ;). Np. siostra kupiła mi w Wawie 5pak skarpetek za 9 zł (z 29zł) czyli taniocha i 7pak body za 59 zł bardzo fajne w dotyku, takie mieciutkie (choć nie "ciciate" ;) ).

dokladnie, rzeczy z mothercare sa bardzo mile w dotyku i bardzo trwale
bardzo je lubie, ale oczywiscie tez glownie zaopatrujemy sie na wyprzedazach lub w allegro, na codzien to reaczej sporadycznie

szkoda że w tej naszej zabitej dechami częstochowie jest tylko 5-10-15:wściekła/y: mam nadzieje że wkońcu będzie H&M bo buduja jakąś galerie:tak: najbiższy H&M jest w Czeladzi chyba z 50km:wściekła/y:

ja mam ciuszki i z mothercare i z H&M i early days i z nexta i z gapa i z tesco;-)i jeszcze pare polskich firm, ktorych nie znam, wiec zobaczymy co sie bedzie jak sprawowac:-)ale tak na oko to next i gap mi sie najbardziej podobaja:-)zobaczymy, jak bedzie po kilku praniach...

next i gap sa super
ale w polsce nie ma, trzeba sprowadzac albo liczyc na zagraniczne ciocie :-)

chociaz chodza sluchy ze w tych zlotych ogrodach warszawskich co to je z taka pompa otwierali, ponoc jest sklep nexta
nie bylam wiec nie potwierdze, ale fajnie by bylo

reklama
Anija chyba faktycznie jest tam Next bo ogladalam stronki "tarasów" i jest ale nie wiem czy dla dzieci rzeczy też są. Poza tym ceny pewnie będą odjechane ;).

Do góry