reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

to i ja kupie tylko zastanawiam sie jakie wymiary, żeby były najlepsze do przechowywania Mateuszka ciuszków
i jeszcze kwestia czy zamowic z allegro czy poszukać u siebie w mieście,
chociaz w takiej dziurze to nie wiem czy znajde i jeszcze nawet nie wiem do jakiego rodzaju sklepu podbić w poszukiwaniu, gdzie ja takie worki dostane ? hmmm:confused:

reklama
a skad takie wory próżniowe bierzesz? I czy w nich ubranka nie żółkną??
Wory z allegro, faktycznie, jak pisze Maryś, na pewno efekt jest super przy kołdrach i poduszkach, jeśli chodzi o ciuszki - efekt nie jest tak spektakularny, ale zawsze to więcej miejsca w szafie czy na strychu, niż pudła.
caro n niestety ale mowisz prawde
zastanawiam sie teraz nad takims czyms aby wysylkowo sprzedawac. ktoras chetna???
u mnie trujpak pajacow kosztuje 4 euro a siedmiopak bodziakow 6
a co do workow prozniowych to sa super
Tyyyyyyy to się musimy dogadać, bo ja też ciężkie pieniądze płacę za pajace i bodziaki... kurde, a myślałam, że robię interes życia...skoro jeden pajac rodzimej produkcji kosztuje ok. 38 zł na targu:baffled:

rety ! wpędzacie mnie w poczucie winy .... ja jeszcze żadnej zabawki Julkowi nie kupiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wszystko ma po Maksie:zawstydzona/y: jakiś taki ciekawy gryzak by mu się przydał ...

pan metka super :-)

a ja szukam dla mojej niuni ...pierwszej lalki (pytanie dla kogo bardziej dla niej szukam czy dla siebie :-D ) ale chce by jej pierwsza lala była sliczna:-)

reklama
Do góry