reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

skunkanka mam podobny problem, bo chyba mamy te same wózki TACO JUMPER, no i też się powoli zastanawiam, bo moje szczęście tydzien temu 8700, więc teraz pewnie 8900:szok::-D
Ano jumper... chyba ten graco zwycięży:tak: Dzięki Maryś!!!
nie wiem co ja biedna poczne:szok:
wiec narazie szlaban na allegro i na lumpeksy
Wiesz co, ja to wszystko władowałam w worki próżniowe i na strych do rodziców. Zawszeć to trochę mniej miejsca zajmuje... i też już dwa wory są gotowe, tylko nie ma kiedy wywieźć hehe, a teraz już nie szaleję - jedynie co, to kupuję pajace i bodziaki, ostatnio zaszalałam w H&M, plus zakupiłam tam fartuszek do karmienia:-p zdaje egzamin:tak: bodziaki znacznie mniej uciorane:-p

Edycja:
Zwariowali chyba na allegro, sprzedają to za 29,90 plus wysyłka, a normalnie kosztuje 19,90...były nawet za 10 z żabą...

Ostatnia edycja:
reklama
... troche szkoda mi to wyrzucic na pck bo to naprawde sliczne ubranka, duzo wloskich nowek ktore mati dostal od babci itp,
na pck nie ma jak wrzucić bo te puszki co stoją na ulicy nigdy do nich nie należały!! był tylko znaczek umieszczony a większość ubrań szła na sprzedaż.
obecnie sprzedają te ubrania w sklepach z używaną odzieżą a co się nie nadaje to idzie do użycia np. w fabrykach na opał lub inne zastosowania...

zawsze możesz spróbować skompletować paczkę i sprzedać na allegro - wiele z nas tak kupowało i osobiście uważam, że i Ty zyskasz i osoba która kupi.

Proszę bardzo :-)
Ja tez muszę coś maluszkowi pokupować z większych ciuszków. Ale chyba kupie mu kilka par spodenek jakieś dresiki i kilka bluzek i już. Nie będę kupować całych zestawów ( chodź się nosiłam z takim zamiarem i polowałam na aukcje na allegro) Bo bodziaki i pajace pokupowałam nowe. A już teraz z doświadczenia :tak: wiem ze tych ubranek mój maluch tak wiele nie potrzebuje. W domu wiecznie w bodziaku i dresach i tylko jak wychodzimy gdzieś to mu bluzkę naciągam i porcięta.

Wiesz co, ja to wszystko władowałam w worki próżniowe

a skad takie wory próżniowe bierzesz? I czy w nich ubranka nie żółkną??

Ja zastanawialam sie nad sprzedaża ciuszkoów na Allegro - na razie tylko kilku typowo chlopiecych - to niektore kolezanki tak mnie obdarowaly :-p

Julcia po domu w body chodzi i na spcery (jak sa upały) tez tak ją ubieram . A na jesien kupilam na wyprzedazy pare ubran ale zastanawiam sie czy aby nie za male beda ...

hi:)
No moja Zuzia tez bobas pulpecik ma 71 cm a wazy 8100 ( wszyscy mówią duża a dla mnie w sam raz wygląda:rofl2: a jak ma wyglądać jak ja mam 175 a tata 198:-D masakra z tymi ludźmi.... na pewno mama przekarmia słyszę co rusz a Zuzia je 3 razy mleczko zupkę i deserek i to nie zawsze bo nie jest głodna. Na początku to jadła sporo ale co miałam jej nie dac jak ryczała i była głodna??? teraz to za bardzo mleka nie chce o 6 zje ok 100ml pózniej ok 10 tej tak z 180 i o 20 180ml :angry::angry::angry: duzo nie je )chodzi juz w ciuszkach 74.
Tez spakowałam to wszystko z rozmiaru 56 (nie nosiła wcale) 62 68 i 74 te mniejsze i wyszło tego masa 2 wielkie worki samych skarpetek jest pełna reklamówka jednorazowa ale na max wypełniona. Na szczeście siostra jest w ciazy i bede miała komu to sprezetowac a jak sie chłopiec urodzi to te dziewczęce stroje sprzedam na allegro.
Teraz licytuje kombinezon zimowy 80 bo stwierdziłam ze bedzie akurat na zime. Juz tez mam szlaban na allegro bo za duzo kupuje ciuszków ale w sumie musiałam bo po Marlence wydałam i jakos moja druga siostra pogubiła te ubranka...masakra a te co oddała to szmatki....
Teraz zamierzam kupic z erl day bodziaki 7 pak ( po domu do chodzenia i do spania pajacyki 3 pak bo teraz ma te od 3do 6 miesiecy i juz nie miesci sie a dobra jakosc. a przez lato wyłapywałam okazje na rozmiar 74 80 kurteczek spodni bluzeczek aby miałą na wyjście
Spodnie dwie pary h&m i cubus 74 cm (689166458) - Aukcje internetowe Allegro
*GAP*ŚLICZNA tunika-SUKIENKA-sarafan 6-12 MONTHS (689219209) - Aukcje internetowe Allegro
*GAP*CUDNA bluza RÓŻOWA 6-12 months OKAZJA ! (683895067) - Aukcje internetowe Allegro
**NEXT**cudna jeansowa ,falbanki (683907709) - Aukcje internetowe Allegro
te spodnie to super sa Zuzia czadzik wygląda:)
a kupie te bodziaki
jaba16 Body Early Days 6-12 MIX wzorów NOWOŚCI (716753182) - Aukcje internetowe Allegro
i pajacyki
jaba16 Pajace śpiochy Early Days 6-12 mix NOWOSCI (716987328) - Aukcje internetowe Allegro
dla mnie super jakosć dobrze wykonczone i zuzia ma te body od 2 miesiaca i pajacyki i nic sie nie zniszczyły a w sumie sa non stop uzywane no pajacyki tylko do spania.

ale sie rozpisałam
teraz w niedziele chrzciny a po chrzcinach trzeba tez kupic nowy fotelik samochodowy bo w ten co mamy to ledwo sie miesci i krzesełko do karmienia:)

caro ty za komplet tych bodziakow dalas38 zl???
i za spiochy to samo???
no to u mnie wychodzi taniej niz w pl
ale fakt jakosciowo sa super

Ostatnia edycja:
a skad takie wory próżniowe bierzesz? I czy w nich ubranka nie żółkną??
Ja takie worki kupowałam na allegro. Ja trzymam ubranka w tych workach w szafie i nic nie żółknie. Bo jak nie ma dostępu powietrza ani promieni słonecznych to nie żółknie.

Mam identyczne bodziaki i pajace i u tego samego sprzedawcy kupowane. Tez jestem bardzo z nich zadowolona.

reklama
caro n niestety ale mowisz prawde
zastanawiam sie teraz nad takims czyms aby wysylkowo sprzedawac. ktoras chetna???
u mnie trujpak pajacow kosztuje 4 euro a siedmiopak bodziakow 6
a co do workow prozniowych to sa super

Do góry