reklama
gorzej!!zawsze po pracy,nie dosc ze musielismy to poukladac to jeszcze poroznosic na swoje miejsce te szmaty porozwalane po calym sklepie.Ale zawsze chowalismy je pod stoly z gaciami i tak jakos szlo
w sumie to nawet milo wspominam tamte czasy
w sumie to nawet milo wspominam tamte czasy
A ja lubię robić zakupy w Pepco. Są tam nawet fajne rzeczy dla maluszków i co ważne - tanie. Ostatnio kupiłam małemu koszulki po 4 zł i bodziaki po 5 zł. Gatunkowo też nie są złe. Podobały mi sie teżdresiki za 20 zł
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
ja teżtem przerażóna że to już teraz trzeba kupować ten kombinezon, bo niby skąd ja mam wiedzieć jaki rozmiar, chyba kupię 86, bo mały już teraz chodzi w 74, a komb musi być troszeczkęwięszy żeby pod spód jeszcze cos ubrać.... masakra jakaś, albo najpierw przejrze allegro, moze używany wezmę żeby nie bylo szkoda jak się okaże za mały
A ja dlatego zabrałam Jule do sklepu i tam w przymierzalni myk rozłożyłam spód do przewijania i przymierzalyśmy sobie! Tez myslałam ze 86 kupic trzeba - ale ona utonęła w nim. Nawet to 74 co wziełam jest bardzo duże. :-)
A z moich londyńkich wspomnien to najmilsze takie ze jak cos z wieszaka spadalo nikt nie podnosil i faktycznie pelno ciuchow po ziemi sie walało. U nas to nie do pomyslenia
ada1989
Mama Konradka :)
no w primarku to burdel jak ta lala i jeszcze jednym sklepie w ktorym sa bardzo tanie ciuszki to czasem wozkiem nie moglam przejechac bo tak podloga zawalona bodajze sklep sie nazywa ethel austin czy jakos tak
hehe - mysle że on nawet nie chce sie wykrecac... juz mu podeslalam zdjecia z allegro co mnie interesujekochana w kazdym primarku jest dzial dzieciecy i w nim tylko early days wiec nie ma jak sie twoj brat wykrecic ;-)
co do kombinezonu to mi mama kupila jak jeszcze w ciazy byłam... policzylysmy i mam 74-80 - będzie super a kosztował 15zł za nówkę, tylko że to było w marcu...
reklama
Agado
Mamusia Mateuszka :)
Moze o jest tylko w UK, Ja w ethel austin czasem kupuję ubranka, jakosciowo i cenowo podobnie jak w primarku. A tak w ogóle to w miejscowym primarku nie ma pajaców do wyboru, sa tylko 2 rodzaje i to niefajne, a zawsze było chyba z 10 do wyboru do koloru....