reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

ehhh dziewczyny,ile ja sie w tym primarku lachow naukladalam........2lata pracowalam w jednym w Londynie
te o byly wiedza jaki tak burdel panuje:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
gorzej!!zawsze po pracy,nie dosc ze musielismy to poukladac to jeszcze poroznosic na swoje miejsce te szmaty porozwalane po calym sklepie.Ale zawsze chowalismy je pod stoly z gaciami i tak jakos szlo:rofl2:
w sumie to nawet milo wspominam tamte czasy

A ja lubię robić zakupy w Pepco. Są tam nawet fajne rzeczy dla maluszków i co ważne - tanie. Ostatnio kupiłam małemu koszulki po 4 zł i bodziaki po 5 zł. Gatunkowo też nie są złe. Podobały mi sie teżdresiki za 20 zł

ja teżtem przerażóna że to już teraz trzeba kupować ten kombinezon, bo niby skąd ja mam wiedzieć jaki rozmiar, chyba kupię 86, bo mały już teraz chodzi w 74, a komb musi być troszeczkęwięszy żeby pod spód jeszcze cos ubrać.... masakra jakaś, albo najpierw przejrze allegro, moze używany wezmę żeby nie bylo szkoda jak się okaże za mały

A ja dlatego zabrałam Jule do sklepu i tam w przymierzalni myk rozłożyłam spód do przewijania i przymierzalyśmy sobie! Tez myslałam ze 86 kupic trzeba - ale ona utonęła w nim. Nawet to 74 co wziełam jest bardzo duże. :-)

A z moich londyńkich wspomnien to najmilsze takie ze jak cos z wieszaka spadalo nikt nie podnosil i faktycznie pelno ciuchow po ziemi sie walało. U nas to nie do pomyslenia :rofl2:

no w primarku to burdel jak ta lala i jeszcze jednym sklepie w ktorym sa bardzo tanie ciuszki to czasem wozkiem nie moglam przejechac bo tak podloga zawalona:baffled: bodajze sklep sie nazywa ethel austin czy jakos tak

kochana w kazdym primarku jest dzial dzieciecy i w nim tylko early days wiec nie ma jak sie twoj brat wykrecic :-D ;-)
hehe - mysle że on nawet nie chce sie wykrecac... juz mu podeslalam zdjecia z allegro co mnie interesuje :D

co do kombinezonu to mi mama kupila jak jeszcze w ciazy byłam... policzylysmy i mam 74-80 - będzie super a kosztował 15zł za nówkę, tylko że to było w marcu...

reklama
Moze o jest tylko w UK, Ja w ethel austin czasem kupuję ubranka, jakosciowo i cenowo podobnie jak w primarku. A tak w ogóle to w miejscowym primarku nie ma pajaców do wyboru:confused:, sa tylko 2 rodzaje i to niefajne, a zawsze było chyba z 10 do wyboru do koloru....

Do góry