reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

klucha to ty nam możesz jako cioca zakupy robic i paczki hihi a my tobie przelew na konto :-)
ja bardzo za early days jestem-super firma :-) tez musze pajace kupic

kombinezonik już mam i czuje ulge i od kolezanki dostane ful dresików małych i ibranek jesiennych wiec sie ciesze (kwestia gdzie sie pomieszcze....)

reklama
szczesliwa pewnie jak chcesz to zrobie w sklepie foty i mozemy tak zrobic ze ty mi przelew a ja tobie wysle
a ostatnio kupilam za 10e taki kombinezon

Załączniki

• kombinezon.jpg
    kombinezon.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 55
ja już nagaiłam moja siostre cioteczną, co siedzi w anglii zeby mi wysłała łaszków z early days i tez jakies torebki dla mnie z primarka xD nawet doliczajac wysyłke bedzie mi sie oplacac...

a powiedzcie mi co do tych worków próżniowych czy to rzeczywiscie az 4krotnie mniej miejsca rzeczy zajmuja po włozeniu do nich i sciagnieciu powietrza?:-)
bo moze sobie fundne

a powiedzcie mi co do tych worków próżniowych czy to rzeczywiscie az 4krotnie mniej miejsca rzeczy zajmuja po włozeniu do nich i sciagnieciu powietrza?:-)
bo moze sobie fundne
Szczerze to zależy od tego co tam do nich włożysz. Bo jak włożysz puchową kołderkę czy kurtę taka puchatą to ściśnie nawet i 6 razy mniejsze się zrobi ( wyjdzie tylko taki flaczek) A jak włożyć bawełniane rzeczy to trochę ściśnie ale tak mi się zdaje ze gdzieś z 2 razy mniejsza potem jest objętość.
Ale mimo to ja polecam. świetnie w domu się sprawdzają. Ja pochowane mam wszystkie zapasowe kołdry, poduszki, koce itp. A jak wkładam małego rzeczy to wiem ze wszystko jest razem ściśnięte i się nie okurzy i nie po brudzi.

reklama
Do góry