reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
no i ja robie identycznie:) poluje na używane które pożniej też z checia komuś odsprzedam ;)
teraz czekam na babcie Mateuszka,za tydzień przyjeżdża z zagranicy i pierwszy raz zobaczy wnusia, juz babunia mu przysłała pare rzeczy ale teraz tez pewnie cos dostanie;)

i w ogole musze sie pochwalić moim nowym super zakupem. kupiłam od znajomej krzesełko do karmienia dla Mateuszka( wiem że to za wcześnie jeszcze ale pozniej taka okazja juz sie nie trafi a szkoda troszke pieniedzy na nowe) super stan, bo prawie jej dzieciaczek z niego nie korzystał za jedyne 100zł, a na allegro takie same używane chodzą od 150
KRZESEŁKO KWIAT DO KARMIENIA BabyOno REGULOWANE (693844802) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam właśnie takie zielone

A ja troche z innej beczki. Za 2 tygodnie idziemy na wesele i kupiłam sobie 2 sukienki na allegro za psie pieniądze, wiec się chwalę;-):-)

Załączniki

• Sukienka1.jpg
    Sukienka1.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 57
  • Sukienka 2.jpg
    Sukienka 2.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 52
Super zakup :) Szczególnie ta pierwsza mi sie podoba :) Ja teraz poszukuję czegos na chrzciny ale na allegro to sie boje kupic, bo ja jednak musze przymierzyc.

reklama
i w ogole musze sie pochwalić moim nowym super zakupem. kupiłam od znajomej krzesełko do karmienia dla Mateuszka( wiem że to za wcześnie jeszcze ale pozniej taka okazja juz sie nie trafi a szkoda troszke pieniedzy na nowe) super stan, bo prawie jej dzieciaczek z niego nie korzystał za jedyne 100zł, a na allegro takie same używane chodzą od 150
KRZESEŁKO KWIAT DO KARMIENIA BabyOno REGULOWANE (693844802) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam właśnie takie zielone
super te krzesełka!
A ja troche z innej beczki. Za 2 tygodnie idziemy na wesele i kupiłam sobie 2 sukienki na allegro za psie pieniądze, wiec się chwalę;-):-)
Nooo Kochana, piękne!!! Mnie się też najbardziej ta pierwsza podoba, aczkolwiek druga bardzo sexy i elegancka;-)

Do góry