reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Poszalałam dzisiaj na wyprzedaży - piękne ciuszki za niewielkie pieniądze. I nie tylko Julci ale i mojemu Szymkowi: bluze rozpinaną z quadri foglio z 70 proc rabatem :-) To ta na samym dole z numerem 48 za całe 25 złotych :rofl2:
Największe szok wywarły jednak na mnie ceny w 5,10,15 - generalnie zakres cenowy od 9 - 11 zł. :szok: Teraz zaluję że nie kupilam paru ciuszkow na wyrost....

Fajne zakupki :)
Kurcze a ja jeszcze o krzesełku do karmienia nie myślałam, a trzebaby bo Tola do siedzenia sie ostatnio rwie strasznie.
Pochwale sie za to co kupiłam na chrzciny dla gości w ramach podziekowania:
ANIOŁKI PODZIĘKOWANIA, ŚLUB, KOMUNIA , CHRZEST (693133157) - Aukcje internetowe Allegro
i do każdego aniołka karteczka z podziekowaniami,
a dla chrzestnych osobno:
PODZIEKOWANIA ANIOŁEK ANIOŁKI ślub, chrzest (686186268) - Aukcje internetowe Allegro
te mi dzisiaj przyszły są śliczniejsze niż na zdjęciu, mają jeszcze na włoskach kokardki, z przodu jest napis : Chrzest Św. Toli i data" i dołaczone karteczki z podziekowaniami

Madzia superancki wózek, tez jestem wlasnie na etapie poszukiwania odpowiedniego:-)

Margaret piekne aniołki, pozolisz, ze zgapie ?:-D Ale to dopiero w grudniu, bo chcemy chrzcić w Polsce na święta

no wlasnie nie wiem bo z jednej strony nie moze sie obracac a z drugiej nie rozbije sobie lebka
Matę kładziesz na podłodze...to nie jest wysoko;-).Prędzej o piętki bym się obawiała bo Tina nimi tupie na potęgę.Nie wiem jek wasze dzieci ale mojej pani wygodniej jest się obracać na powieżchni bardziej twardawej niż miękkiej np. na kocyku podwójnie złożonym.Bo jak kładłam matę na kocyk żeby sobie właśnie kostek nie pogruchotała to nie miała siły się ruszyć bo zapadała się w podłoże....

reklama
no niby macie racje, sama nie wiem pewnie koniec koncownie kupie wcale
a w tesco widzialam taka i fote zrobilam dlatego widac nie wyraznie

Załączniki

• DSC00142.jpg
    DSC00142.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 35
Do góry