reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

hejka:)
ja tam uważam że wszelkie udogodnienia są ok:-D przy jednym dziecku to można się pomęczyć jak ktoś chce ale juz przy dwójce to człowiek nie da rady..
Jeżeli chodzi o fotelik do wózka to fajna rzecz. Przy Marlence nie miałam czegoś takiego tylko wózek z kołami pompowanymi wielki i wygodny dla dzidzi ale w sumie o zakupach czy wyjściu z koleżanką na kawę mogłam pomarzyć bo nigdzie nie mogłam się zmieścić a jak już miałam się pakować w samochód z całą gondola i stelażem to masakra wolałam tylko na spacer wyjść. Do supermarketu jak dzidzia ma 3 miesiące to można iść bo jakoś trzeba zrobić zakupy( mąż ok do czasu może robić ale zawsze razem to razem) Teraz na pewno chce wózek ze stelażem lekkim i wpinanym do niego fotelikiem bo po co wychodzić z cała gondola jak np na 30 min wychodzę z domu starszą córkę odebrać z przedszkola bądź do przychodni która mam 5 min drogi od bloku. Co do spacerów to zawsze są planowane w odpowiedniej porze i zawsze w gondoli bo to już max dwie godziny i to wtedy już jest cała wyprawa:)
Ja będę miała ten fotelik od coneco na takie wyjścia własnie szybkie a jezeli bedziemy jechac gdzies dalej samochodem to mam fotelik maxi cossi cabrio do samochodu i na dłuzsza jazde aby było bezpiecznie:tak: Akurat ten maxi cossi dostałam z adapterem a wiec nie musze kupowac:):-)
ale sie rozpisałam....

reklama
Potwierdzam, ze na pewno jest to wygoda. Mnie sie marzy tanszy wozek (w granicach 700 zl) a nosidelko lepsze, ale z mozliwoscia wpinania w ten tanszy wozek:-) ktoras z Was pisala o tym, ze Maxi Cosi pasuje do jakiegos stelaza, jak bedziemy tak daleko, to zmuszona bede przeczytac wstecz:-)

Potwierdzam, ze na pewno jest to wygoda. Mnie sie marzy tanszy wozek (w granicach 700 zl) a nosidelko lepsze, ale z mozliwoscia wpinania w ten tanszy wozek:-) ktoras z Was pisala o tym, ze Maxi Cosi pasuje do jakiegos stelaza, jak bedziemy tak daleko, to zmuszona bede przeczytac wstecz:-)

MaxiCosi po kupnie adaptera można wpinać do wózków firmy JEDO Jedo - Producent wózków dziecięcych.

Właśnie przywieźli łóżeczko, mężuś będzie składał wieczorem, ale mnie nie będzie bo już w Poznaniu będe, więc jutro dopiero zobacze, już nie mogę się doczekać

A ja po zakupkach kolejnych:) Kupilam biale pieluszki flanelowe, odciagacz pokarmu, wszelkowypadkowo smoki ortodontyczne, i fajniutki zestaw kapielowy. Wkleje jeden link, bo wszystko u tego samego sprzedawcy
Zestaw kąpielowy okrycie + termometr + myjka krem (539876095) - Aukcje internetowe Allegro

Ale szczerze polecam - zobaczcie jego karte uzytkownika i poczytajcie negatywy, odpowiedzi powalily mnie na lopatki, a i sama uzytkowniczka, ktore owe komentarze negatywne wystawiala, to kosmitka jakas..

A ja po zakupkach kolejnych:) Kupilam biale pieluszki flanelowe, odciagacz pokarmu, wszelkowypadkowo smoki ortodontyczne, i fajniutki zestaw kapielowy. Wkleje jeden link, bo wszystko u tego samego sprzedawcy
Zestaw kąpielowy okrycie + termometr + myjka krem (539876095) - Aukcje internetowe Allegro

Ale szczerze polecam - zobaczcie jego karte uzytkownika i poczytajcie negatywy, odpowiedzi powalily mnie na lopatki, a i sama uzytkowniczka, ktore owe komentarze negatywne wystawiala, to kosmitka jakas..

ja tez zamawiałam u niego i super:) mogę polecić:tak:

reklama
a ja wpadłam dziś do smyka na momencjik - a tam nadal przeceny - no i wpadł bodziaczek i kaftanik - ech jakie to malusie:happy:

Do góry