reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

hejka:)
ja tam uważam że wszelkie udogodnienia są ok:-D przy jednym dziecku to można się pomęczyć jak ktoś chce ale juz przy dwójce to człowiek nie da rady..
Jeżeli chodzi o fotelik do wózka to fajna rzecz. Przy Marlence nie miałam czegoś takiego tylko wózek z kołami pompowanymi wielki i wygodny dla dzidzi ale w sumie o zakupach czy wyjściu z koleżanką na kawę mogłam pomarzyć bo nigdzie nie mogłam się zmieścić a jak już miałam się pakować w samochód z całą gondola i stelażem to masakra wolałam tylko na spacer wyjść. Do supermarketu jak dzidzia ma 3 miesiące to można iść bo jakoś trzeba zrobić zakupy( mąż ok do czasu może robić ale zawsze razem to razem) Teraz na pewno chce wózek ze stelażem lekkim i wpinanym do niego fotelikiem bo po co wychodzić z cała gondola jak np na 30 min wychodzę z domu starszą córkę odebrać z przedszkola bądź do przychodni która mam 5 min drogi od bloku. Co do spacerów to zawsze są planowane w odpowiedniej porze i zawsze w gondoli bo to już max dwie godziny i to wtedy już jest cała wyprawa:)
Ja będę miała ten fotelik od coneco na takie wyjścia własnie szybkie a jezeli bedziemy jechac gdzies dalej samochodem to mam fotelik maxi cossi cabrio do samochodu i na dłuzsza jazde aby było bezpiecznie:tak: Akurat ten maxi cossi dostałam z adapterem a wiec nie musze kupowac:):-)
ale sie rozpisałam....

reklama
Potwierdzam, ze na pewno jest to wygoda. Mnie sie marzy tanszy wozek (w granicach 700 zl) a nosidelko lepsze, ale z mozliwoscia wpinania w ten tanszy wozek:-) ktoras z Was pisala o tym, ze Maxi Cosi pasuje do jakiegos stelaza, jak bedziemy tak daleko, to zmuszona bede przeczytac wstecz:-)

Potwierdzam, ze na pewno jest to wygoda. Mnie sie marzy tanszy wozek (w granicach 700 zl) a nosidelko lepsze, ale z mozliwoscia wpinania w ten tanszy wozek:-) ktoras z Was pisala o tym, ze Maxi Cosi pasuje do jakiegos stelaza, jak bedziemy tak daleko, to zmuszona bede przeczytac wstecz:-)

MaxiCosi po kupnie adaptera można wpinać do wózków firmy JEDO Jedo - Producent wózków dziecięcych.

Właśnie przywieźli łóżeczko, mężuś będzie składał wieczorem, ale mnie nie będzie bo już w Poznaniu będe, więc jutro dopiero zobacze, już nie mogę się doczekać

A ja po zakupkach kolejnych:) Kupilam biale pieluszki flanelowe, odciagacz pokarmu, wszelkowypadkowo smoki ortodontyczne, i fajniutki zestaw kapielowy. Wkleje jeden link, bo wszystko u tego samego sprzedawcy
Zestaw kąpielowy okrycie + termometr + myjka krem (539876095) - Aukcje internetowe Allegro

Ale szczerze polecam - zobaczcie jego karte uzytkownika i poczytajcie negatywy, odpowiedzi powalily mnie na lopatki, a i sama uzytkowniczka, ktore owe komentarze negatywne wystawiala, to kosmitka jakas..

A ja po zakupkach kolejnych:) Kupilam biale pieluszki flanelowe, odciagacz pokarmu, wszelkowypadkowo smoki ortodontyczne, i fajniutki zestaw kapielowy. Wkleje jeden link, bo wszystko u tego samego sprzedawcy
Zestaw kąpielowy okrycie + termometr + myjka krem (539876095) - Aukcje internetowe Allegro

Ale szczerze polecam - zobaczcie jego karte uzytkownika i poczytajcie negatywy, odpowiedzi powalily mnie na lopatki, a i sama uzytkowniczka, ktore owe komentarze negatywne wystawiala, to kosmitka jakas..

ja tez zamawiałam u niego i super:) mogę polecić:tak:

reklama
a ja wpadłam dziś do smyka na momencjik - a tam nadal przeceny - no i wpadł bodziaczek i kaftanik - ech jakie to malusie:happy:

Do góry