reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
ja byłam dzisiaj w Słoniu (hurtownia z art dziecięcymi) i zamówiłam z mężem wózek.
tak jak mówiłam będzie ten coneco V4 czerwony
NOWOŚĆ V4-NASTĘPCA V3 CONECO+TORBA+2XFOLIA=KOC. (4135265) - Świstak darmowe aukcje
Tak jak mówiłam ja chciałam jeszcze tego X landera XQ ale maż się uparł i już dałam spokój ( ma tam swoje kryteria)
Przy okazji kupiliśmy wanienkę taka zwykła mała i zastanawiam się nad stelażem bo nie duży a przez 5 miesięcy się męczyć na taboretach to masakra (muszę się zastanowi) koszt stelaża 70 zł + 10 % rabaty jeszcze mam:-D
No i gąbkę do wanienki i termo opakowanie do butelek firmy Lovi bo widac solidna a na allegro jest po 24 zł a jak kupiłam za 15 zł
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
/item540611344_uniwersalne_termoopakowanie_lovi_nowosc.html

Malutka gratuluję udanego zakupu. Fajny wózek. :-)
Ja na moją Teutonię muszę jeszcze poczekać z cztery tygodnie. Buuuuu... :dry:

my z m. znalezlismy patent, na wanienke. nie mamy za wiele miejsca na rozne rzeczy, wiec rozkladalismy duzy gruby koc w lozeczku olka i wkladalismy do niego wanienke, fakt, ze tzreba bylo wode wynosic do lazienki, ale mi bylo wygodnie olka tak myc, a jak byl wiekszy przenieslismy sie do brodzika, a ze jest wysoki to robil za wanienke:tak:

Super rzeczy kupujecie, czas najwyższy, mnie zostało ledwie 8 tygodni...
Pochwalę sie więc wózkiem, który zamówiłam w Tako, Ciemna zieleń - beżowy. Zdjęcie jest prototypu szaro - szarego, bez koszyka na dole, który będzie :-)

picture3472.jpg

Ma zdejmowaną, bujaną gondolę (bujaki można zdjąć), osobno spacerówkę, fotelik, wszystko nakładane tylem lub przodem do kierunku jazdy, folię przeciwdeszczową, pokrowiec na nóżki, parasolkę, torbę i wszystko za 1150 zł (nie wiem, kiedy zapłacę :-p)

reklama
Do góry