reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Skukanka,ciuszki fajne i tanio.Pajacyki są bardzo praktyczne.No i te ogrodniczki:-D
Coneco nic nie miałam,ale koleżanki raczej narzekały,wózki sie dość szybko rozwalały.No,ale osobiście nie sprawdzałam.

reklama
A dzieki, trafilo mi sie jak slepiej kurze ziarno:-) Gabi w takim razie w kwestii wozkowej jestesmy w punkcie zerowym;-) a z tych takich w rozsadnych cenach jakies polecacie?

Ja mam w bloku dwie koleżanki które maja coneco V3 i są zadowolone:tak: dzidzie już jeżdżą w spacerówkach od kompletu. maja po 9miesięcy:-)
Ja jednak ze względu na wagę i cene tez wybrałam jednak coneco ale V4 nowsza wersje , lepsza jest amortyzacja (koleżanka ma tez i już ja od 4 miesięcy testuje i mówi ze jest super)
Stwierdziłam ze tez kupie ten wózek w sumie wyniesie mnie razem z fotelikiem i rabatem w sklepie około 1080 zł
mam nadzieje że bedzie ok
tylko kolor jaki czerwony czy niebieski??? zielony ma kolezanka dobra no przyjaciółka a pomarańczowy mi sie nie podoba...

Kochana ciuszki super, opłaca się takie zestawy kupować, a co do wózka muszę zgodzić się z Gabi, słyszałam dużo złych opini, ja również brałam go pod uwagę, ale po wejściu na różne fora i poczytaniu o nich natychmiast zrezygnowałam, on kusi ładnym wyglądem i cena, ale reszta to pomyłka, najlepiej sama poczytaj i podejmij decyzje

Pozdrawiam

Jeszcze troche czasu jest:-) priorytetem i tak bedzie porzadne nosidelko do auta, najlepiej z baza, mniej roboty, a na zakup wozka mamy jeszcze pozniej czas;-) dzieki za opinie:tak:

Caro no to masz zagwostke...osobiscie wzielabym czarny z czerwonym:-)

dzewczyny sliczne ciuszki,:-) Gabi rzeczywiscie poszalałas ale nalezalo Ci sie:tak:
zaluje ze wozek i lozeczka jest po Julce bo polazila bym sobie po sklepach i powybierala cos, kurcze dopiero luty sie bedzie zaczynal a ja niemam juz co kupowac:-(

Dzień doberek:-)
Ja mam wózeczek coneco v3 czerwony i ogólnie uważam że jak za te pieniądze jest ok. Ma już 16 miesięcy i nadal funkcjonuje :-) mam zamiar jeszcze aby synuś tez Nim jeździł. Jak już pisałam wcześniej dla mnie wadą w tym wózeczku są przednie koła są mniejsze niż tylnie i nie pompowane co czasami utrudnia manewrowanie. Teraz gdybym kupowała wózeczek brałabym z wszystkimi pompowanymi zdecydowanie sie lżej prowadzi. Fajnie prowadzi sie x-landery XA ale niestety już są troszkę droższe.
Sliczne ubranka kupiłyście:-)
Pozdrawiam serdecznie

reklama
dzewczyny sliczne ciuszki,:-) Gabi rzeczywiscie poszalałas ale nalezalo Ci sie:tak:
zaluje ze wozek i lozeczka jest po Julce bo polazila bym sobie po sklepach i powybierala cos, kurcze dopiero luty sie bedzie zaczynal a ja niemam juz co kupowac:-(

No ja juz też nie mam co kupować poza ( podklady poporodowe stanik i kosmetyki dla dziecka):-:)-:)-(, ale znając życie i tak nie bede sie umiała powstrzymac i zaczne kupować wieksze ciuszki na później;-)

Do góry