reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

A co do wózków to wszystko zależy jakie sie ma chodniki koło siebie ( hmm... czy w ogóle takie są;-)) bo koło mnie same dziury więc zdecydowałam sie na wózek z dużymi pompowanymi kółkami Implast zajebiscie sie go prowadzi. Również fajnymi wózeczkami jest x-lander XA w manewrach równiez superaśny.
A ja mam taki : kupiłam do tego kołderke która jest na zdjęciu i zabaweczkę;-)

Załączniki

• 0441111.jpg
    0441111.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 49
  • 0461111.jpg
    0461111.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
reklama
fajny wózeczek :)

Ja mam dylemat, bo na wózek + fotelik mamy przeznaczyć jakieś 1000zł.
I teraz się zastanawiam czym kupić cały zestaw z jednej firmy wózek z fotelikiem, z tym że w takich zestawach i w tej cenie foteliki nie są jakieś rewelacyjne i najczesciej wogóle ich nie ma w testach.
Czy kupić tańszy wózek za ok 600zł i osobno porządny fotelik, myślałam właśnie o takim co Gabi kupiła - logico s, bo to porządny produkt, albo maxi cosi cabrio fix...
...:confused:

fajny wózeczek :)

Ja mam dylemat, bo na wózek + fotelik mamy przeznaczyć jakieś 1000zł.
I teraz się zastanawiam czym kupić cały zestaw z jednej firmy wózek z fotelikiem, z tym że w takich zestawach i w tej cenie foteliki nie są jakieś rewelacyjne i najczesciej wogóle ich nie ma w testach.
Czy kupić tańszy wózek za ok 600zł i osobno porządny fotelik, myślałam właśnie o takim co Gabi kupiła - logico s, bo to porządny produkt, albo maxi cosi cabrio fix...
...:confused:

Powiem tak zrobisz co uważasz, wszytko zalezy czy fotelik jest Ci potrzebny do przewozenia maluszka w aucie?? Czy masz zamiar z nim jeździc po marketach?? Ja osobiście uważam , że lepiej mieć dobry wózek+ kupić dobry fotelik.:tak:Tez sie długo zastanawiałam , ale mi fotelik bedzie sluzyl tylko do auta. Po centach handlowych w ogóle z maluszkiem nie bede jeździć bo to męczarnia nie tylko dla malucha ale i dla rodziców. A jak widzę te małe kruszynki powykrecane w tych wózkowych fotelikach to az mi sie serce kraje. Ale decyzja nalezy do ciebie;-);-);-)

My po burzliwej dyskusji (hehe) doszlismy do wniosku, ze jednak bedzie troche tanszy wozek, ale za to porzadne nosidelko do auta z adapterem. O zakupach w marketach z dzieckiem mowy nie ma - mam takiego walnietego kolege, z tych, co im sie wydaje, ze w domu rzadza, a kobieta jest tylko od sprzatania i gotowania, ktory z trzytygodniowym dzieckiem po marketach budowalnych jezdzil.... nie mam slow...

Ja tak samo zakładałam, że fotelik jest mi potrzebny do auta a nie marketów. Dlatego nawet nie braliśmy pod uwagę konieczności wpięcia go w stelaż od wózka. Akurat tak się złożyło, że Maxi Cosi można wpiąć do wózka na który się zdecydowaliśmy ale to niemalże przypadek.

no tak zamiary zamiarami - ale żyć jakoś trzeba i jeść coś trzeba i czasem jest mus żeby do sklepu podjechać albo do przychodni, czy apteki z dzieckiem i jak się nie da wpiąć fotelika to jest to upierdliwe - a w pierwszym foteliku mój synek jeździł 10 mies.!
jak można sobie zycie ułatwić to nie widzę powodów żeby je utrudniać;-)

reklama
ja niemam fotelika wpinanego w wozek i jakos nigdy tego niezalowalam bo na zakupki do marketu jezdzimy autem fotelik wkladalam w wozek sklepowy i bylo dobrze, potem bralam koszyki z siedzeniem dla dziecka.

Do góry