reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
No,chłop zawału dostanie,jak przelew zrobię.
Ale po za tym już nic nie kupuję.Będę spokojnie leżeć.

gabi - to teraz wiadomo dlaczego do rodziców zmykasz ;-):-D, jakby m. za bardzo szalał (ze szczęścia oczywiście;-)) to tez służę metą:-D

Gabi - po tak długim okresie grzecznego leżakowania zasłużyłaś w pełni żeby troszkę zaszaleć, a kasę i tak trzeba by było wydać więc sumą akurat się na przejmuj, tylko ciesz się na maxa

Gabi - po tak długim okresie grzecznego leżakowania zasłużyłaś w pełni żeby troszkę zaszaleć, a kasę i tak trzeba by było wydać więc sumą akurat się na przejmuj, tylko ciesz się na maxa

zgadzam sie w zupelnosci predzej czy puzniej ta kaske trzeba by bylo wydac a tak to juz masz z glowy. ja kupilam posciel dla malucha tylko ze nie umiem zamiescic tu fotki i wam nie moge pokazac:zawstydzona/y:

reklama
koga ja sie tez pisze na ta mete w razie gdyby moje szczescie rzeczywiscie chcialo sprawdzic, co sie z moja kasa stalo...

no musze sie pochwalic, a co:-) udalo mi sie dzisiaj kupic dwie butelki z Aventy 125 ml w cenie jednej, czyli zaplacilam 19 zl, w koncu kupilam koszule, w cenie jak na allegro (uroki mieszkania na wsi chyba), i mam upatrzony wozek, mniej wiecej
CONECO wózek V3+FOTELIK SAMOCH 0-13 kg WYS GRATIS (534201936) - Aukcje internetowe Allegro

Tyle ze jest promocja w sklepie, plus mamy znizke, bo to znajomy mojego M ma ow sklep, i wyjdzie nas ok. 890 zl:tak: Poza tym bylam zadziwiona, bo piekne drewniane, trzypoziomowe lozeczka maja za 125 zl, az zaluje, ze juz mamy;-)

a z ciuszkow to tak wyglada jeden z zestawow;-)Paka 60szt. chłopiec 0-6-12 mies.,Next, H&M (521400547) - Aukcje internetowe Allegro

Teraz jeszcze tylko czekam na worki prozniowe i moge sie brac za pranie i prasowanie:-)

Do góry