reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

a jeszcze coś:)
łóżeczko już jest złożone bo mąż nie mógł się doczekać :-D
ale to dobrze bo tak śmierdziało lakierem i hala produkcyjna ze jeszcze wietrzeje:szok:
radze też szybciej rozłożyć bo naprawdę to musi wywietrzeć:crazy:

reklama
W przypadku nowego pewnie tak, z tego co wiem moje sie juz u rodzicow wietrzy w moim bylym pokoju... kurcze, 85 dni to terminu to wcale nie jest juz tak duzo...

Nadii juz skladacie lozeczko? U nas to troche inaczej wyglada, z skladania lozeczka zrobiony jest caly rytual w momencie, kiedy kobita juz urodzi...wszyscy juz sie na to skladanie ciesza:-)

Ja osobiście nie chciałam jeszcze składać łóżeczka, ale zamwialiśmy na allegro, więc złożenie go jest konieczne w celu sprawdzenia, czy są wszystkie części, czy wszystko do siebie pasuje, czy nie jest obite itd, bo za 2 miesiące z reklamacją może być już różnie...

Hej nadii:)
te same koszule zamówiłam i stanik nawet rozmiar i ten sam sprzedawca:) super
w tamtym tygodniu przyszły i jestem bardzo zadowolona bo gatunkowo są naprawdę dobre:)

Ja też jestem bardzo zadowolona, spodziewałam się nawet czegoś troche gorszego, więc jestem mile zaskoczona :-)

...a ja tak miałam, kupiliśmy łóżeczko i po przyniesianiu do domu okazało się, że oba boki są bez wyjmowanych szczebli :szok: a miało być z, więc mąż leciał :tak:

Ponieważ postanowiłam być dobrej myśli.
Do sklepu nie mogę sama iść.A być może nie będę miała jakiś czas dostępu do netu,więc w końcu kupiłam:
fotelik samochodowy,
zestaw ubranek używanych,
koszule
biustonosz
wkłady poporodowe
podkłady do przewijania,
wkładki laktacyjne
różne gaziki
majtki jednorazowe
pieluchy tetrowe
chusteczki do h. intymnej
grzebyk i szczoteczke
przewijak
myjke
czapeczki pokąpielówki
pościel do kołyski
i rożek:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ponieważ postanowiłam być dobrej myśli.
Do sklepu nie mogę sama iść.A być może nie będę miała jakiś czas dostępu do netu,więc w końcu kupiłam:
fotelik samochodowy,
zestaw ubranek używanych,
koszule
biustonosz
wkłady poporodowe
podkłady do przewijania,
wkładki laktacyjne
różne gaziki
majtki jednorazowe
pieluchy tetrowe
chusteczki do h. intymnej
grzebyk i szczoteczke
przewijak
myjke
czapeczki pokąpielówki
pościel do kołyski
i rożek:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

No no Gabi pokaźna lista :-) A jaki fotelik kupiłaś?

reklama
Do góry