reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

... w czwartek pojedziemy do sklepu zamówić wózek i łóżeczko - będziemy brali JEDO VEDI (wychodzi po 1069 zł dwufunkcyjny) i łóżeczko radek któryś tam z szufladą za ok.300 zł - to fundują babcie i dziadki więc możemy spokojnie kupić już teraz

Aż trudno w to uwierzyć ale mam w planie te same zakupy. Co prawda wózek wyceniony wstępnie na 1180 ale będziemy negocjować ceny (zapowiedziano nam że są na to otwarci) bo prawie wszystko w jednym miejscu mamy. Łóżeczko miało być BARTEK II (140x80) ale okazało się, że po szkole rodzenia, paru konsultacjach i wizualizacjach zrobionych w domu zmieniliśmy na RADKA - tylko nie wiemy jeszcze którego. Jedyne z czego zrezygnowaliśmy to szuflada - dokupimy maluchowi dwa pudła na kółkach na zabawki będzie je łatwiej czyścić z kurzu.

reklama
A ja mam zmówione, właśnie jutro jedziemy odebrać :-) "zuzia" z szufladą, z tym że u mnie łóżeczko bez szuflady nawet nie wchodziło w grę, wiecie w jednopokojowym domku każda miejsce cenne :-).

A ja mam zmówione, właśnie jutro jedziemy odebrać :-) "zuzia" z szufladą, z tym że u mnie łóżeczko bez szuflady nawet nie wchodziło w grę, wiecie w jednopokojowym domku każda miejsce cenne :-).

A mi prawdopodobnie dziś mają przywieźć łóżeczko, już nie mogę się doczekać, mężuś troszkę mniej bo musi je składać :-p Ja wybrałam opcje z szufladą, zawsze można tam pampersy ułożyć, każde mniejsce się przyda :-)

Nadii juz skladacie lozeczko? U nas to troche inaczej wyglada, z skladania lozeczka zrobiony jest caly rytual w momencie, kiedy kobita juz urodzi...wszyscy juz sie na to skladanie ciesza:-)

A mi prawdopodobnie dziś mają przywieźć łóżeczko, już nie mogę się doczekać, mężuś troszkę mniej bo musi je składać :-p Ja wybrałam opcje z szufladą, zawsze można tam pampersy ułożyć, każde mniejsce się przyda :-)

Mnie uczulono na trzymanie pieluch i innych rzeczy dla maluszka w szufladzie pod łóżeczkiem, no chyba że będzie bardzo szczelna...
Niestety miejsca przy podłodze się najbardziej kurzą... Mnie to przekonało i pudełka na zabawki pojawią się po pewnym czasie dopiero - wcześniej nie będą potrzebne :D

auliya - rzeczywiście, zbieg okoliczności, znalazłam sklep internetwy www.bobomarket.pl, który ma też swój sklep stacjonarny z takimi samymi cenami jak w necie. jedziemy osobiście tylko po to żeby wybrać kolor wózka. generalnie ta cena jest bardzo atrakcyjna, widziałam na ich stronie że wysyłąją kurierem gratis,

a szuflada jest u mnie obowiązkowa, bo w sypialni mało miejsca, nie wiem jeszcze co jeszcze będę w niej trzymać, niekonieecznie muszą to być rzeczy dla dzidzi, ostatnio mnie ogarnęła mania na szukanie w mieszkaniu nowych miejsc do przechowywania rzeczy i ta szuflada to jeden z tych pomysłów

Właśnie dostałam paczuszkę, a w niej koszule i staniczki, cenowo wydaje mi się, że ok, a gaunek też dobry, ja jestem bardzo zadowolona, więc polecam ;-)
Rozpinana KOSZULKA DLA KARMIĄCEJ r.M Duży wybór (533028504) - Aukcje internetowe Allegro

STANIK biustonosz DO KARMIENIA 75 C BIAŁY (531306800) - Aukcje internetowe Allegro
Hej nadii:)
te same koszule zamówiłam i stanik nawet rozmiar i ten sam sprzedawca:) super
w tamtym tygodniu przyszły i jestem bardzo zadowolona bo gatunkowo są naprawdę dobre:)

reklama
Do góry