reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

moze nie na calych plecach ale napewno kawalek powyzej pampersa(jak za slabo zapielam, bo jak byl pozadnie zapiety to kupka byla rozmazana tylko po calym pampersie w srodku:-D), zdazalo sie kilka razy, zwlaszcza u tej mojej łobuziary nawet jak sie "zesrala" to lezala cicho w lozeczku (ceplutko jej chyba bylo) wiercila sie a jak zaczynalam ja przebierac to wszystko upackane.:-D

reklama
moja J wyslali do szpitala ze za czesto sie zalatwia, robili jej nawet proby watrobowe i mase innych badan a ona ma poprostu taka przemiane materi ze co zje to wysra, tyle ze zachuda jest a je za 10osob.

a co do cory siostry to znajoma miala taki problem z synem i lewatywy lekarz wypisal i po pewnym czasie wrocilo do normy, teraz tez cora psiapsoly ma takie zaparcia ze az placze ale ona to sie nawet lekarzowi nieda zbadac i lekarka tylko syropek jakis wypisala.

Tak z Belli mają wycięcie na pępuszek

OOO to rzeczywiście się opłaca w Rossmanie, tylko że u mnie w mieście nie ma... Najbliżej w Gorzowie ok 25km, ale jak przy okazji będe to napewno zajde :tak: Ale mimo wszytsko z kosztem przesyłki paczka wynosi 17,2 zl to ma się prawie 6 zł w kieszeni a w ofercie są aż 4 opakowania

Nadii zapomniała dodać, że w paczce jest 43szt, więc za 69zł(3 paczki) w Rossmanie masz 129szt, a przez allegro za 68.50(przy wpłacie na konto) masz 108szt.

reklama
Do góry