reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Fajniutki.Leżaczek się czasem przydaje.Ja mam taki stojak z zabawkami i stawiałam nad leżaczek.Tylko leżaczka się pozbyłam.My krótko używaliśmy,M miał niecałe 5 miesięcy jak zaczął siedzieć.Wtedy i kołyska i leżaczek poszły w odstawkę.On nawet wcześniej łapał się za rurki stelaża na dole leżaczka między nogami i siedział taki zgięty:baffled:
Ale chyba kupię,zawsze można dziecię w kuchni postawić i swoje robić.Potem się sprzeda;-)
Bo w foteliku samochodowym to jakoś mniej wygodnie mi się wydawało.

reklama
fotelik samochodowy niejest wygodny dla dziecka tak na dluzsza mete uwazam a takie lezaczki sa super, ja trafilam na promocje w sklepie i kupilam niedrogo wlasnie taki z regulowanym oparciem i jestem zadowolona teraz tez poczekam na wiosenna wyprzedaz:-) po Julce mam jeszcze mate edukacyjna z zawieszonymi zabawkami a po moim bracie uchowal sie taki mostek z zabawkami podwieszanymi.

Mata też gdzieś jest,trzeba będzie uprać.Miałam taką zwykłą bez bajerów,ale zabawki wieszaliśmy różne i to była naprawdę najbardziej używana rzecz:tak:Także polecam

mate mam-i jak patrze po znajomych faktycznie uzyteczna rzecz-szczególnie zabaweczki :-) chcę dokupic leżaczek-bujaczek też widzę przydatne i maluch widzi co sie dzieje-więc poznaje swiat:-)

my wczoraj z mezusiem zamowilismy przescieradelka na allegro:-) niewiem po co nam az tyle, ale az 5 szt nam przysla:-D hi hi
nio i wygralam licytacje i zakupilam mlodemu szlafroczek, ale do niego musi jeszcze urosnac troche;-) ale na zas bedziemy miec:-D hi hi
jesli chodzi o lezaczek i mate edukacyjna tez zamierzamy sobie zakupic te rzeczy, ale jeszcze dokladnie sie nie rozgladalismy.. tzn raz na allegro ogladalismy, ale mezus wybral wtedy mate, ktora uczy alfabetu po angielsku w dodatku:-D hi hi jak to ujal, synus od najmlodszych lat musi sie edukowac, zeby wyrosl na madrego czlowieczka;-)

My długo używaliśmy leżaczka, przydatny był choćby nawet gdy chciąłam się wykąpać a mąż w pracy był, to wkładałam Natalę do bujaczka ona się bawiła a ja spokojnie mogłam się wykąpać, i nie martwiłam się że ona w pokoju sama bo była na widoku
Mamy taki Fisher Price LEŻACZEK BUJACZEK POZYTYWKA G5914 GW (522579945) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Frezja mam 3 koleżanki , ktore mają i bardzo chwalą sobie ten leżaczek. Ja zamierzam też taki kupić ale narazie muszę uporać się z podstawowa wyprawką :tak:

Gabi mi sie właśnie taki leżaczek marzy, ale jak narazie idzie na liste nr 2... Może z becikowego kupimy hihi
Dziś na allego będę zamawiać łóżeczko, kocyki, pieluchy, chusteczki, butelki, smoczki, nożyczki, grzebyk, elektroniczna nianie, laktator, rożek, majtki poporodowe, podkłady, wkładki laktacyjne, waciki, puder, szampon, oliwke, krem na odparzenia no i wyszło mi 1100 zł
Zostanie tylko wózek, przewijak na łóżeczko, piżamka dla mnie i biustonosz, a reszta już jest.

Gabi mi sie właśnie taki leżaczek marzy, ale jak narazie idzie na liste nr 2... Może z becikowego kupimy hihi
Dziś na allego będę zamawiać łóżeczko, kocyki, pieluchy, chusteczki, butelki, smoczki, nożyczki, grzebyk, elektroniczna nianie, laktator, rożek, majtki poporodowe, podkłady, wkładki laktacyjne, waciki, puder, szampon, oliwke, krem na odparzenia no i wyszło mi 1100 zł
Zostanie tylko wózek, przewijak na łóżeczko, piżamka dla mnie i biustonosz, a reszta już jest.

Nadii ale tobie dobrze, przede mna jeszcze prawie wszystkie zakupy.

Właśnie sobie zrobiłam taką porządną listę i jestem przerażona :szok: Kurcze ja dopiero mam tylko parę ciuszków. A wy tu o matach i leżaczkach.... mam nadzieję, że mi czasu starczy i że się wyrobię ;-)

reklama
Ja wczoraj kupiłam pampersy na allegro 108szt :tak: Po przeliczeniu najtaniej wychodziło więc mam je z głowy :-) i zastanawiam się czy wypełnienia nie kupić :confused:

Do góry