reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Dzięki dziewczyny za info dot. termometrów.
Mam pytanie jeszcze apropos ubranka na wyjście ze szpitala. U mnie to będzie początek kwietnia jak wytrzymamy do końca i tak się zastanawiam nad kupnem jakiegoś kombinezonu. Tylko jaki? Zimowy czy polarkowy wystarczy? Jak myślicie?
Z pogodą w tym okresie może być bardzo różnie, pamiętam, że w tamtym roku pod koniec marca to jeszcze śnieg padał:sorry:

reklama
ja mam kombinezonik polarowy w sumie to juz wiosna nawet jesli bedzie chlodniej to przykryje dodatkowym kocem, niema co malucha od malego przegzewac:-)
mam tez kurteczke ze spodniami ale tez takie wiosenne.

nio a nasz Maks dostal kombinezonik na wyjscie od babci i dziadka;-) ani on polarkowy, ani taki super zimowy.. poprostu na polarze, niewiem jak go inaczej opisac:-) hi hi ale taki slodki bialy, a przedewszystkim taki malusi;-):-)

Gabi niby masz racje:-) ale z tego co pamietam to zeszle swieta wielkanocne byly troche "sniegowe":baffled: ja mam np termin na poczatek kwietnia, ale zyje z przekonaniem, ze do kwietnia nie dotrwam;-)
a wlasnie mi sie cos smiesznego przypomnialo:-D hi hi zadzwonila do mnie ostatnio kobieta z kadr i potwierdzila zmiane ustawy o tym zasilku rehabilitacyjnym i jak to stwierdzila, ja na L4 moge byc do 1maja, bo wtedy minie mi te 270 dni.. pozniej zapytala na kiedy mam termin, wiec jej mowie, ze na 7 kwietnia, a ona do mnie wali taki tekst "nio ale jakby pani nie urodzila do tego 1 maja to prosze dac nam znac, bo to jest bardzo wazne":-D hi hi wybuchlam smiechem i powiedzialam, ze jak slonica to sie moze czuje, ale tyle to w ciazy nie zamierzam chodzic:-D hi hi

Nie wiadomo jak to będzie.
Rok temu fakt,szłam z Miśkiem ze święconką i padał śnieg.
A jak z nim leżałam w ciąży (on z końca maja jest),to cały kwiecień i maj było po 30 stopni.Myślałam,że umrę:baffled:
A mi grozi w każdej chwili,ale absolutnie nie mam zamiaru wcześniej rodzić:-D

Gabi nio coz, niestety klimat nam sie zmienia i nikt chyba nie jest w stanie przewidziec jaka bedzie pogoda.. miejmy nadzieje, ze bedzie cieplo;-) moze nie az 30 st, ale ze nie bedzie siarczystych mrozow:-D hi hi

reklama
ja mam dla Julki taki bujak ze stawia sie nozki i jako krzeselko sluzy do tego jest doczepiany stoliczek, mala od urodzenia w nim siedziala a teraz w nim je, rysuje i telewize oglada:-)oparcie mozna polozyc plasko i taki chce teraz tez kupic bo wiem ze mloda sie swoim niepodzieli

Załączniki

• SP_A0235.jpg
    SP_A0235.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 73
Do góry