reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Ja do ucha jakoś nie umiałam,cuda niewidy pokazywał.Trudno jest tak dobrze "strzelić",lekko krzywo i już inaczej pokazuje.Ja zwykły rtęciowy najlepiej.
zresztą rzadko używany:baffled:jak był mały to nie chorował,a potem to widziałam,czułam (buziak w czoło)że ma temp. i trzeba zbijać:zawstydzona/y:
A do mierzenia wody to łokcia używałam,a potem zaczął mówić,że za zimna czy za gorąca:-D

reklama
Jak już opanowałam wątek:zawstydzona/y: No zaraz zmykam,ale tak fajnie wrócić do czasów jak mój Misiulek był malutki:-D
To mi sie wydaje,że przy wyborze fotelika najważniejsze jest bezpieczeństwo,a nie każda firma robiąca wózki akurat robi dobre foteliki.:baffled:Także ja bym nie kupowała kompletu.A do wielu wózków można dokupic adaptery i zamontować dobry fotelik:tak:
Ja zawsze przy wyborze fotelika opieram się na wynikach testów ADAC:tak:
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci

http://fotelik.info/pl/testy/grupa:0-13/ocena/malejaco/index.html

Ostatnia edycja:
I tym sposobem wstępnie zdecydowałam się na Graco logico.Jeszcze chłop na żywo do samochodu przymierzy.
Dobrze wypada w testach (najlepiej po tych z isofixem) i bardzo mi się ta baza podoba.Bo trochę mnie wkurzało zapinanie pasów za każdym razem,dodatkowo u nas trzeba było się nasiłować,bo pasy przykrótkie były.No a teraz dwójkę będe zapinać,to sobie chcę ułatwić.
_LOGICO S_+_BAZA_ FOTELIK 0+ _GRACO_ + __playgro__ (520216891) - Aukcje internetowe Allegro

a ja sobie kupilam stanik do karmienia ale z fiszbinami :-)
ciesze sie bo niecierpie jak mi piersi stanik zle trzyma.
No i czekam teraz az przysla z allegro (tydzien już, zaczynam sie zloscic..grrrr )

auliya widze, ze jednak sie na Maksymiliana zdecydowaliscie;-) z tego co pamietam na innym watku pisalas, ze sie zastanawiacie nad tym imieniem, chyba ze to ja mam skleroze z rana:confused: nio, ale w takim razie bedziemy mieli w kwietniu juz 2 Maksow:-) hi hi

HIHIHI ja też będę miała maksa:tak::tak::tak: Długo nie moglismy z mężem dojść do porozumienia z wyborem imienia i juz ostatecznie wybralismy Maksymilianka:tak:

I tym sposobem wstępnie zdecydowałam się na Graco logico.Jeszcze chłop na żywo do samochodu przymierzy.
Dobrze wypada w testach (najlepiej po tych z isofixem) i bardzo mi się ta baza podoba.Bo trochę mnie wkurzało zapinanie pasów za każdym razem,dodatkowo u nas trzeba było się nasiłować,bo pasy przykrótkie były.No a teraz dwójkę będe zapinać,to sobie chcę ułatwić.
_LOGICO S_+_BAZA_ FOTELIK 0+ _GRACO_ + __playgro__ (520216891) - Aukcje internetowe Allegro

witam cie Gabi:)
ja u tego sprzedawcy kupowałam i fotelik samochodowy i krzesełko do karmienia ( nie dla siebie ale dla mojej szwagierki) i mogę polecić ci tego sprzedawce. Naprawdę super gość. Akurat mieszkam w łodzi a wiec wszystko odbierałam osobiście ale moja szwagierka zamawiając krzesło do karmienia po paru dniach stwierdziła ze kolor nie ten i wymienił jej krzesełko. naprawdę super. Później też będę u niego kupowała już dla siebie:) a fotelik super wybrałaś
pozdr

A ja dziś po wielki zakupach. Łóżeczka nie kupiłam, bo mi się nic nie podobało, ale za to kupiłam pościel, poszewki, kocyki, ręcznik, wanienkę, lampkę w kształcie księżyca, pudełka na pierdołki, nawet komoda ale dzidzi została kupiona po okazyjnej cenie. Jeszcze dla siebie 2 tuniki, bo takie niskie ceny, że szkoda nie brać i do lupmka zaszłam i dużo słodziutkich rzeczy kupiłam dla niuni.

W poniedziałek zamówię łóżeczko na allegro, kosmetyki, przewijak, koszule dla siebie i zostanie na koniec wózek, ale to chyba już w przyszłym miesiącu.

reklama
Jeśli chodzi o termometr to ja tak jak Gabi polecam zwykły rtęciowy.
Kupiłam taki do ucha (nie z tych za 6 zł ;-))i leży :baffled: za każdym razem pokazuje inną temperaturę zależy jak się do ucha przyłoży :-(

Ja wczoraj byłam na zakupach ale takich spożywczych, no na dział dziecięcy MUSIAŁAM iść :rofl2: ale w sumie to tylko kupiłam śliczne frotkowe, błękitne skarpetusie-za 3-pak 8zł :-) nie mogłam się porzeć. Były jeszcze na wyprzedaży inne ciuszki np 3 pary płóśpioszków za 15zł :szok: ale jakoś słabo do mnie wołały :-D

Do góry