O pomądrzyć się o dzieciowych rzeczach to ja lubie
;-)
Absolutne hity wg mnie rzecz jasna:
do dupki sudocrem,czasami bepanhten
do kąpieli emulsja do kąpieli oilatum,wlewasz zakrętkę i myjesz dziecko.Skóra super nawilżona.Nie zatyka porów jak oliwka,no i nie musisz juz maluszka zmarzniętego oliwkować.Nie mieliśmy żadnych kłopotów ze skórą,ciemieniuchy,ani nic.A jak cos to nawet teraz dla calej rodziny używamy.to jest preparat dla atopowców,alergików i takich róznych skórnych przypadłosci.Od pierwszego dnia zycia.Do kupiuenia w aptece.Drogie ale warto.
Jak M podrósl to nivea płyn do kapieli dla dzieci,ale wszzystkie chyba powyżej pierwszego miesiąca są.
To tyle z kosmetuyków dla takiego malucha.Chysteczki pampers używałam.
Myśle,że teraz kupie to samo,bo rózne rzeczy testowałam,ale te były najlepsze.
A jeszcze krem nivea na każdą pogodę.

Absolutne hity wg mnie rzecz jasna:
do dupki sudocrem,czasami bepanhten
do kąpieli emulsja do kąpieli oilatum,wlewasz zakrętkę i myjesz dziecko.Skóra super nawilżona.Nie zatyka porów jak oliwka,no i nie musisz juz maluszka zmarzniętego oliwkować.Nie mieliśmy żadnych kłopotów ze skórą,ciemieniuchy,ani nic.A jak cos to nawet teraz dla calej rodziny używamy.to jest preparat dla atopowców,alergików i takich róznych skórnych przypadłosci.Od pierwszego dnia zycia.Do kupiuenia w aptece.Drogie ale warto.
Jak M podrósl to nivea płyn do kapieli dla dzieci,ale wszzystkie chyba powyżej pierwszego miesiąca są.
To tyle z kosmetuyków dla takiego malucha.Chysteczki pampers używałam.
Myśle,że teraz kupie to samo,bo rózne rzeczy testowałam,ale te były najlepsze.
A jeszcze krem nivea na każdą pogodę.