reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Frezja powiem ci, ze na temat kredytow tez juz cos mozemy powiedziec:wściekła/y: w maju mielismy troszke inne plany na zycie, nio ale musielismy je zmienic ze wzgledu na tego malego czlowieczka w moim brzuszku:-) hi hi wzielismy dosc spory kredyt, pieniadze sie rozeszly na nie wiadomo co, a raty trzeba placic.. miesiecznie teraz splacamy niecale 800zl, poki co we dwojke dajemy rade, ale niewiem jak to bedzie jak synus pojawi sie na swiecie;-) pozyjemy, zobaczymy.. ja mam nadzieje, ze jakos damy rade:-)

reklama
malutka_z_krk23 pewnie że dacie radę, u nas też różnie bywało, były ciężkie miesiące ale daliśmy radę, i jakoś tak nam się w życiu układa że niezależnie od sytuacji zawsze jakoś wybrniemy do następnej wypłaty ;-):sorry2:

Tyle, że wiecie, te ubranka, które ja kupuję nie są w jednym rozmiarze, jedne są mniejsze, inne większe - kupuję to co mi sie trafi, bo moje zakupy to ze sklepów z uzywanymi ciuszkami. Więc mogę sobie pozwolić na szaleństwo bo jakiejś wielkiej kasy na to nie wydaje. Gdybym miała kupować nowe to z pewnoscią kupiłabym o wiele mniej.
Ja też dla maluszka mam całą torbę ubranek. Pokupowałam na allegro już używane i mama z babcią naszukały na ciucholandach. Wygotowałam wszystkie ubranka i są jak nowe. Ale na razie wszystko schowałam i będę czekać z szykowaniem ich do marca.

hejka:)
ja ciuszki już odzyskałam od mojej siostry (pożyczyłam jej ) ale i tak trochę bodziaków i śpioszków nowych zamówiłam na allegro :tak:NIE MOGŁAM SIĘ POWSTRZYMAĆ. Porządek zrobiłam w komodzie to znaczy przeniosłam wszystkie swoje papiery i dokumenty do innej szafki. pokój maluszka opróżniam ze swoich i męża rzeczy i komputer przeniesiemy do swojej sypialni:) pomału robię segregacje:) na koniec stycznia wybiorę się po łóżeczko i pościel materac. Wózek zamówię w połowie lutego. Mam nadzieje że zdążę ze wszystkim:)

Ja własnie zamówiłam posciel do łóżeczka i wózka dla mojego synusia, teraz czekam aż przyślą:tak::tak:

Załączniki

• obr_zielony_ksiezyc_calosc.jpg
    obr_zielony_ksiezyc_calosc.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 86
  • wozek_zielony_serce.jpg
    wozek_zielony_serce.jpg
    63,9 KB · Wyświetleń: 59
No i okrycie kąpielowe z tej samej serii:tak: Ciuszków tez mam bardzo duzo, kupowałam wszystko na allegro i jestem mega zadowolona, za niewielkie pieniadze super ciuszki.

Załączniki

• KsiezycZielCaly.jpg
    KsiezycZielCaly.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 61
Identyczna mi się podoba, tylko cena mniej. Czekam aż ważniejsze rzeczy pokupię, bo w sumie mam pościel po Natalci ale tak mi się ta podoba że szok :rofl2:

haha powiem Ci tak , ja od dawna napalałam sie żeby sobie kupic posciel z bawełny satynowej ale żal bylo mi wydac dla siebie 160 zł:tak: A dla dziecka na posciel dałam 300:tak::tak: Ale powiem Ci tak myślałam długo o tej poscieli , pojechałam z moim bratem do hurtowni bo mu córeczka urodzi sie miesiąc wcześniej i tam zapłacił 190 zł za posciel 6 el ( poduszka+ wypełnienie, kołderka+ wypełnienie+ ochraniacz i baldachim) a w tej za 300 jest jeszcze dodatkowo rożek, mocowanie do baldachimu, prześcieradło, prześcieradlo z falbanka i przybornik) wiec jak sobie to policzyłam , że mój brat będzie musial to dokupic dodatkowo to wyjdzie mu prawie tyle samo. A juz identycznych nie dokupi. A ja mam wszystko w komplecie. fakt jak bym miała po starszym dziecku pościel to pewnie bym nie kupiła tej. Łóżeczko dostane od przyjaciółki wiec postanowiłam , ze chociaz dziecku kupie do tego pościel która mi sie na maxa podoba.

reklama
Ja własnie zamówiłam posciel do łóżeczka i wózka dla mojego synusia, teraz czekam aż przyślą:tak::tak:
przepiekne

ja przymierzam sie do kupna na allegro calego zestawu ale bez ochronki. ostatnio na jakims programie chyba tvn style bylo o łózeczkach i specjalisci nie polecaja oslonek bo zbiera sie kurz a kurz = roztocza a roztocza = alergie

Do góry