reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

ja sobie łuzeczka bez oslonki niewyobrazam Julka to byla od poczatku taka wiercipieta ze gdyby nie oslonka to cala glowe miala by w siniakach, oslonke starczy raz na 2 tygodnie wyprac ja to brałam i nawet odkurzaczem czyscilam:-)no i przedewszystkim copdziennie pozadnie wietrzyc pokoj w ktoym znajduje sie łuzeczko.

reklama
ja sobie łuzeczka bez oslonki niewyobrazam Julka to byla od poczatku taka wiercipieta ze gdyby nie oslonka to cala glowe miala by w siniakach, oslonke starczy raz na 2 tygodnie wyprac ja to brałam i nawet odkurzaczem czyscilam:-)no i przedewszystkim copdziennie pozadnie wietrzyc pokoj w ktoym znajduje sie łuzeczko.

:tak::tak::tak: zgadzam się "obijacz" jest konieczny:-D głowa w siniakch no i pobudka murowana
tyle, że ja za często nie prałam;-)

a co do kurzu w osłonkach - to raczej chodziło o baldachimy i inne cuda nad łóżeczkiem

Tez mi się wydaje , że chodzi raczej o baldachimy. Ale co tam ja chciałam moskitierę, zeby jakies muchy nie przeszkadzały moijemu malenstwu podczas snu. A bede ja czesto prała, żeby nie było kurzu.:tak:

A oto dzisiejsze zakupy na allegro: Ogrodniczki Cherokee+polo St.Bernard, kurteczka MEXX, sztruksowa koszula Next, ZARA- nowa koszula, zestaw Next.

Załączniki

• Ogrodniczki Cherokee+polo St.Bernard.jpg
    Ogrodniczki Cherokee+polo St.Bernard.jpg
    5,7 KB · Wyświetleń: 42
  • kurteczka MEXX.jpg
    kurteczka MEXX.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 43
  • sztruksowa koszula Next.jpg
    sztruksowa koszula Next.jpg
    6,8 KB · Wyświetleń: 51
  • ZARA-NOWA, KOSZULKA.jpg
    ZARA-NOWA, KOSZULKA.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 72
  • zestaw Next.jpg
    zestaw Next.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 49
mi tez dzisiaj przyszły ciuszki z allegro, cała paka, body, śpiszki, kaftaniki, czapeczki, skarpetki itp... cudne. Mąż rozpakowywał i sie zachwycał razem ze mną.
No i wczoraj tez poszalałam na allegro i kupilam juz chyba wszystko, łocznie ze smoczkami, podkladami, termometrem, ręcznikami feretti, kocykami i milionem innych akcesoriów. Jedyne czego jeszcze nie mam to pościeli do łóżeczka i pieluszek. Cała reszta w drodze.

Super zakupki :D

Ja jutro jadę rano do Poznania, bo na week znów szkoła i jade na wielkie zakupki tj. wanienka, łóżeczko, przewijak, kocyki pościel... itd Już nie mogę się doczekać :-)

Mam nadzieję, że w końcu się ogarnę po powrocie od rodzinki to wrzucę jutro zdjęcia moich zdobyczy.
Niedługo będziemy mieli spotkanie w szkole rodzenia dotyczące zakupów więc pewnie po nim zacznie się szaleństwo z kupowaniem wyposażenia do pokoju i łazienki dla naszego Maksa. Na razie wszystko oglądam i podziwiam w necie bo pogoda popsuła mi wychodzenie na miasto w tym tygodniu. Na tą chwilę cały czas mamy jeden duży wydatek przed nami czyli aparacik fotograficzny - zakup dla taty i maleństwa - bo jak lepiej uwiecznić pierwsze osiągnięcia dziecka? model już wybrany teraz tylko czekamy może trochę cena spadnie.

Te moje zakupy, to jeszcze nie przyszły - dzisiaj kupione, zdjęcia są z allegro. Ciekawa jestem, czy faktycznie są w idealnym stanie(taki opis na aukcji). Nie kupowałam jeszcze nigdy używanych ciuszków na allegro.

reklama
auliya widze, ze jednak sie na Maksymiliana zdecydowaliscie;-) z tego co pamietam na innym watku pisalas, ze sie zastanawiacie nad tym imieniem, chyba ze to ja mam skleroze z rana:confused: nio, ale w takim razie bedziemy mieli w kwietniu juz 2 Maksow:-) hi hi

Do góry