reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Madzia a to nie za wczesnie na takie przygotowania?? ja swoje ciuszki zamierzam uprac gdzies w polowie lutego, choc tez sie zastanawiam czy nie beda za dlugo lezaly:confused:

reklama
No właśnie Madziu, nie za szybko?? Ja planuję wyprać wszystko pod koniec stycznia potem wyprasować i pochować w woreczki i poukładać w komodzie dzidzi, ale pewnie zanim wyprasuję to wszystko to będzie koniec lutego, a lekarz mi mówił że jak synuś będzie dalej w takim tempie rósł to może przyjśc na świat nawet pod koniec marca.

Ja pranko zamierzam robić na początku marca, wydaje mi się, że to będzie dobry czas. W sumie to i tak nie miałabym gdzie tego trzymać :sorry2:.

nio ja narazie zbieram sie do zrobienia porzadkow w szafkach i przeniesienie polowy rzeczy do drugiego pokoju, zeby bylo miejsce na ciuszki dla synusia, ale mi cos to nie wychodzi:baffled: dopiero jak bede miala wszystko wmiare poukladane, to zaczne myslec o praniu itd.. narazie czesc ciuszkow jest w kartonie, a druga czesc pakuje do szafy w reklamowkach:zawstydzona/y:

nio ja narazie zbieram sie do zrobienia porzadkow w szafkach i przeniesienie polowy rzeczy do drugiego pokoju, zeby bylo miejsce na ciuszki dla synusia, ale mi cos to nie wychodzi:baffled: dopiero jak bede miala wszystko wmiare poukladane, to zaczne myslec o praniu itd.. narazie czesc ciuszkow jest w kartonie, a druga czesc pakuje do szafy w reklamowkach:zawstydzona/y:

Ty tylko poprzenosisz i już miejsce znajdziesz :tak: a ja muszę czekać aż mąż skończy płyty gipsowe na suficie kłaść, szlifowanko, malowanko i tapetowanko, panelowanko, kopowanko mebelków :sorry2::-D a kasa nie chce na żadnym krzaczku wyrosnąć :rofl2::szok:

A jak wstawić zdjęcie, bo też bym coś wstawiła. :)

ja najpierw używam XnView, zeby zmniejszyć fotkę (konwertuj) a potem z tej stronki: http://www.imageshack.us/: wybieram zdjęcie (przeglądaj), potem host it i w treść maila wklejam pierwszy adres zaczynający sie na URL (hotlink for forums).

Pytaj jakby co.

moje ostatnie - poniedziałkowe - zakupy:

Frezja oj to ci wspolczuje.. my remont skonczylismy przed swietami i bylam tym juz wszystkim niezle umeczona.. a fakt, fundusze na drzewie nie rosna, takze tu tez robi sie problem:baffled: my na szczescie mielismy troche oszczednosci, wiec jakos sie udalo;-)

No cóż, my na remont domu braliśmy kredyt z którego kasa dawno się skończyła a dom nie gotowy i z wypłat resztę robimy :crazy: a i kredyt (400zł) trzeba płacić :wściekła/y:
Bała to adaptacja piętra które było bez ogrzewania, ścian, łazienki, kuchni więc roboty w pizdu. Powoli wychydzimy z tego remontu ale pewnie do końca roku jeszcze potrwa :-(

reklama
Madzia a to nie za wczesnie na takie przygotowania?? ja swoje ciuszki zamierzam uprac gdzies w polowie lutego, choc tez sie zastanawiam czy nie beda za dlugo lezaly:confused:

coraz bardziej sie mecze. pozatym mamy zaganiane miesiace...a to slub a to sprawy w urzedzie emigracyjnym wiec sporo tego jest. bedziemy R brata ze stanow zapraszac na slub a na zaproszenie czeka sie miesiac nim wydadza i kupa papierow. dla mnie to naprawde malutko czasu

Do góry